Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Żeby dostać ban to trzeba mieć pecha, aktualne wersje agbota i ibota działają bez problemu.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Żeby dostać ban to trzeba mieć pecha, aktualne wersje agbota i ibota działają bez problemu.

wcale nie takiego pecha, na tych botach bardzo łatwo załapać bana, sprawdzałem na kontach 1lvl ;)

Opublikowano

To nie wiem jak ja to robię, że niekiedy wbijam sobie z nudów na postać 76lv z AgBotem i boce cały dzień i nie mam bana. Raz bociłem tą postacią cały tydzień i też bana nie dostałem.

@ Rychu94

Fart czy nie ale ważne że mnie nie zbanowali :P

@bako

Tylko że ja na tą postać nie kupiłem żadnych silków :P

Sig.png

Opublikowano

To nie wiem jak ja to robię, że niekiedy wbijam sobie z nudów na postać 76lv z AgBotem i boce cały dzień i nie mam bana. Raz bociłem tą postacią cały tydzień i też bana nie dostałem.

no to masz wielkiego farta;D

Opublikowano

@offtop

uciekacie od tematu -.-.

a najbezpieczniejszym botem z darmowych jest ibot(choc mowicie ze bany lecialy- a na kazdego lecialy >.<)

Niezaleznie od tego czy postac ma premke czy grab peta i czy jak kiedys- kupil 1000 silkow na konto -to i tak bannuja

@topic

Agbot tez jest dosyc niezly chociaz wolniejszy niz ibot.

sygna1o.jpg

Opublikowano

Agbot tez jest dosyc niezly chociaz wolniejszy niz ibot.

Ibot jest szybszy bo jest nowszy, a Agbot jest stary i wolniejszy i działa prawie zawsze z aktualną wersją isro.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

AgBot jest trochę trudny w obsłudze i napewno wolny i często się blokuje na przeszkodach... trzeba z nim posiedzieć ze dobre 3-4 dni aby mniej więcej go okiełznać i biegle się nim posługiwać...

najłatwiejszy w obsłudze jest SROKing i wg. mnie to on jest aktualnie najlepszym botem pod słońcem... ;)

Admin Cienia
Opublikowano

AgBot jest trochę trudny w obsłudze i napewno wolny i często się blokuje na przeszkodach... trzeba z nim posiedzieć ze dobre 3-4 dni aby mniej więcej go okiełznać i biegle się nim posługiwać...

najłatwiejszy w obsłudze jest SROKing i wg. mnie to on jest aktualnie najlepszym botem pod słońcem... ;)

On szuka darmowego, czyli sroking odpada, gdyż jest free kilka godzin i do 30grudnia.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM