Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z BF

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czytałem że wczoraj były ataki na battleloga i serwery EA. Czy ataki przestały? Co wejde na serwer, pogram z 3 minutki i wywala z błędem, że rozłączono z serwerem. Jest to moja wina, czy raczej BF ?

skpUo.png

Opublikowano

Pomimo naszych środków bezpieczeństwa, pracujemy od rana do złagodzenia skutków trwającego Denial-of-service atak na naszej infrastruktury gry Battlefield 3 w ciągu ostatnich kilku dni. Chociaż motywy są niejasne, celem ataku było zakłócenie komunikacji sieciowej uniemożliwiających dostęp do wieloosobowej rozgrywki. W tym momencie dane użytkownika nie są zaangażowane. Dzielimy się swoją frustrację na temat wpływu, jaki miały te do naszego serwisu i możliwość dla wielu z was do gry Battlefield 3. Pracujemy bez wytchnienia, aby złagodzić problem. W ramach naszych starań, aby rozwiązać te problemy, Przeprowadzone toczenia mamy restartów serwerów infrastrukturalnych Battlefield zastosować kilka nowości. Dziękujemy za cierpliwość i wsparcie, podczas gdy pracujemy wrócić każdego i gry Battlefield 3, jak tylko to możliwe. Więcej aktualizacji w przyszłości. / Zespół DICE

Myślę że problem z logowaniami na serwer i podwójnym doświadczeniem dla graczy wkrótce zostanie rozwiązany.

"Rozłączenie z EA Online {1}" To nie nasza wina tylko wina serwerów zostały one obciążone do tego stopnia że graczy rozłączało przed dołączeniem do gry.

Pozdrawiam!

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...