Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ankiety Sponsorpay

cezar94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie inne ankiety niż ta ssi, da się zrobić by otrzymać sb za darmo bo mam 3,5k sb i zbieram na Carrere Gt- zdania nie zmienie chciałem ją mieć od początku gry.

Ps. Czy ta wyprzedaż porshe będzie trwała do końca tygodnia?

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Możesz wykonywać oferty, w których otrzymany sms z kodem wpisujesz we formularzu.

Potrzebujesz:

-nieużywaną kartę SIM

-telefon

-program robiący zrzuty ekranu (polecam GrennShot)

Każdemu potwierdzeniowi robisz zdjęcie. Potem po upływie wyznaczonego czasu (pisze pod ofertą) zgłaszasz.

Tylko to idzie dość mozolnie. Zrobisz w jednym dniu kilka ofert (około 5 na jedną kartę SIM), a otrzymujesz SB w około 1 tydzień.

Opublikowano

Ja Ci radzę, poświęć smsa za 25 zł a nie baw się w pierdoły, po 2gie to nie polecam wydawac grosza na tą chujową carrere GT :D Pzdr

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

smsa nie będę wysyłał bo już dobije te 5-6k sb, a w sprawie carrery gt to chyba nie znajdę nic lepszego z klasy s za około 5-6k sb?

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

A co do wyprzedaży to wczoraj się skończyła wiec teraz tym bardziej nie kupisz carrery w tak beznadziejniej cenie :P

Polecam MR2 z obecnej wyprzedazy lub czekać na następną :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...