Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zacinający sie komputer.

dsfger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od kilku tygodni zacina mi sie laptop - Zacina sie tak , ze nic nie idzie zrobić myszką klawiaturą nic tylko wylaczyc przyciskiem sie da. Dzis po wylaczeniu pradu moj laptop sie zacina albo odrazu po wejsci w przegladarke , albo wgl sie nie wlacza (zacina sie przy napisie zapraszamy lub trwa ladowanie sytemu windows)

Właczalem go przez 4 godziny i ani razu mi sie nie udalo tutaj (na forum) wejsc zawsze sie zacinal.

Skanowalen go nortonem (2tyg temu ) jak zaczal sie zacinac i nic nie wykrylo.

Wiecie co moze sie z nim dziac i jak temu zapobiec.

Laptop to samsung r530.

PS: Pisze z telefonu a wiec sorry za chaos i bledy...

Jak bylo cos bylo wam potrzebne piszcie tu podam wam.

sasawf.png

Opublikowano

proponuje albo postawić system od postaw, albo zrobić skan antywirusowy, jak w ogóle go posiadasz :)

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

Posiadam nortona , lecz nie posiadalem go przez 5 dni bo mi sie subskrybcja skonczyla moze sie jakis wirus wkradl. Dzieki za odp. System od nowa w sensie ,ze format i od nowa windowsa instalowac?

sasawf.png

Opublikowano

Formata często? Jeżeli nie ściągasz szitu z internetu, czyścisz co jakiś czas ccleanerem, defragmentujesz dyski to format jest zbędny. Ja nie robiłem od półtora roku i jakoś komputer normalnie pracuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...