Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

furysro ! cap 120, pliki vsro

Taslos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

~FurySro

Server FurySro jest na plikach vsro, a więc mbot pięknie śmiga! :P

Na stronc servera http://www.furysro.com
można znaleść czat z GM'ami, są oni niemal, że zawsze dostępni
przynajmniej w trakcie dnia, w przypadku ich nieobecności chat pełni
rolę maila, a więc nadal możecie wysyłać im wszelkie zgłoszenia bugów
czy też posmyłów na ulepszenie servera poprzez eventy itd. ;)

Server jest stabliny, bez zbędnych restartów itd, a wszelkie zmiany są wprowadzane po nocach

Chat na stronce jest genialnym pomysłem, przynajmniej moim zdaniem <_<

post-229960-0-83646700-1368019031_thumb.png

~Raty:

Exp................... 300x

Exp PT...............350x

Item rate:.............100x

Gold drop............10x

Alchemy................3x

Job prawdopodobnie będzie rate niski, z tą różnicą, że zostanie zwiększona cena...

dzięki czemu profesja Thief-a będzie się bardziej opłacać niż na inych servach,

gdzie była to tylko i wyłącznie zabawa bez możliwości realnego zarobku :)

~Co na start?

• 2 60% exp helper
  • 2 100% exp helper
  • 5 Reverse Return Scroll
  • 10 Moving scroll 100%
  • MP & HP Poty (X-Large)
  • White Wolf
  • Grab Pet (28 dni)
  • 1 500 000 gold

post-229960-0-99159200-1368013786.png

• Dodatkowo na start jest 100 000 Skill Points

post-229960-0-89093900-1368016586.png

Na stronce jest możliwość zarabiania silków

poprzez wypełnianie ankiet !!!

W pewnym stopniu eliminuje to bycie najlepszym poprzez Donate

post-229960-0-84144800-1368018340_thumb.png

~Linki + download

Strona główna: http://www.furysro.com

Download: http://www.furysro.com/index.php?notLoggedIn

Linki alternatywne są już na stronie oficjalnej także zapraszam do działu Download ;)

Parę słów ode mnie

Jestem graczem, więc dajcie spokój z proszeniem o itemki i golda...

Apropo golda to sprzedawanie czy kupowanie golda na serverze jest legalne xD

Jeśli ktoś chciałbym Polska Guildie to zapraszam

PM w grze ... nick: FaTuM

Do Zobaczenia na Jedwabnych Szlaku ^_^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakoś na server muszą zarobić, poza tym jest możliwość zdobycia silków zarówno za kasę jak i wypełniając te ankiety...

Wątpie by istniał server prywatny bez "dotacji"... Poza tym Oni są otwarci na propozycje i rozmowy więc w czym problem?

Zawsze będą ososby co będą wydawać kasę na gre, a tym bardziej na MMO, nic dziwnego, że korzystają...

Co do kwoty to sam z Nimi pogadam.... Ja tylko mówię, że zapowiada się fajnie... :)

Edit:

Jestem po rozmowie z Hansem i powiedział, że cena jest do ustalenia, więc się nie sugerować tym!

Prawdopodobnie będzie 25euro za bron i 10 euro za item z setu... mniej więcej.. jak będzie trzeba poczekać na Donate ;)

Twierdzi też, że zaczełeś wyciągać kasę od niego, gdyż w innym razie zrobisz atak ddoc co go bardzo rozbawiło xD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie prosiłem nikogo o żadne pieniądze. Nie groziłem atakiem a tym bardziej atakiem "ddos" nie dysponuje botnetem:).

A co do sprzedawania itemów. Chyba nie za bardzo rozumiesz o co mi chodziło. O twoje zdanie z wyrównaną gre pomiędzy donatorami

a tymi którzy nie wydają pieniędzy na gre. Jeżeli są dostępne bronie za pieniądze to zaraz pojawi się tam multum turków z setami +55

TIOiE.jpg

Opublikowano

Co mówiłeś to ja nie wiem, tylko powtarzam co on twierdzi... szczerze mam to gdzieś, maniejsza z tym.

Kolejna sprawa... Free silki nie wyrównują szans, tylko idą w tym kierunku.... Nigdy nie będzie znaku równości między kimś kto gra sam, a kimś kto gra kupując itemy.. nistety....

Suny będzie można kupić za silki które można zdobyć za darmo.... czego nie ma na większości serverów... sun item tylko za kasę są zawsze. Poza tym będzie dodany niezwykle rzadko ale sun drop z mobków 105lvl +

Chodzi o to by zniewlować różnice możliwie jak tylko się da... a nie by ją usunąć.

Nie będzie itemku... przynajmniej puki co nie ma takich planów, których nie będzie można zdobyć samemu grając... ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

itemy za $= fail serwer. I tyle w temacie, nie macie się co rozwodzić. Nie będę tłumaczył co jak i po co, bo każdy kto dłużej gra na privach wie o tym.

Opublikowano

Zgadzam się, że itemy za kasę niejako niszczy grę, sam nigdy nie kupuje itd, więc mi to szczególnie doskwiera, ale nie ma servera który byłby stabilny, ładnie prowadzony itd bez chęci zarobku ze strony prowadzących.... Tutaj jest o tyle dobrze, że wszystko można zdobyć równierz bez Donate...

Jak sam powiedziałeś nie ma co się rozwodzić, bo Twoje wymagania (fajny server bez itemków za $) to utopia!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...