Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IS-4 vs IS-7 (Co lepsze?)

Domi2533

Co lepsze?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. IS-4 czy IS-7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie! Co lepsze IS-4 czy IS-7! Zagłosujcie na ankiecie i potem dajcie swoją opinie :)

Opublikowano

Bezsensowne pytanie. To kwestia gustu wiec jedni beda za IS 4 a inni za IS 7.

Jak nie wiesz w ktorego isc to zagraj na serwerze testowym (jak sie pojawi) albo na koncie znajomego.

Nie polegaj zbytnio na opini innych bo w Twoich oczach dany czolg moze sie okazac inny.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Oba czołgi są rewelacyjne. Co prawda nie są tym samym co kiedyś ale nadal potrafią sporo szkód narobić. Siódemka jest bardziej mobilniejsza.

76561198001815076.png
Opublikowano

IS-4 jest idealny do deffa, a IS-7 idealnie może wyjśc rush. Kto co lubi. Zależy od sytuacji i mapy oczywiście :)

Opublikowano

Wolę siódemkę ze względu na szybkość, ale oba są świetne. To zależy od stylu gry, ja zwykle pcham się na pierwszą linię więc IS7 bardziej przypadł mi do gustu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zależy czy turnieje czy co ;d. IS-7 jest raczej lepszy na randomy. Dobry, pochyły panecrz i wszechstronność. ISa-4 polecam na wszelkiego rodzaju turnieje. Spisuje się genialnie! ;d

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

po co tak pisać dużo. Najlepiej jak będzie jakiś testowy do pobrania, sciągnij i przetestuj sobie który ci będzie odpowiadał. Ja np. grałem na testowym tym i tym i gra się lepiej IS-7

Opublikowano

Mam is7 i i is4 i powiem tak is4 bez problemu zjedzie is7 bo dobrze ustawiony is4 odbije wiecej od is7.

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...