Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] skroty

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Chcialbym dowiedziec sie czy skroty klawiszowe sie przydaja chodzi mi tu o automatyczne inteligentne uzywanie przedmiotu na kims. Dzis ogladajac filmik Scarry widzialem jak w 1 sekundzie uzyl flasha, dodal punkt umiejetnosci, uzyl potki ,ignita i 2 skili. Jak myslicie czy ci dobrzy gracze uzywaja tych skrotow?

u1lc.png
Opublikowano

Zapewne Scarra ma tą śmieszną myszkę, która ma z lewej strony przyciski od 1 do 9. Spelle przywoływacza mógł sobię szybko wciśnąć, a kombinację podwyższanie poziomu danej umiejętnosci mógł ustawić (domyślnie jest to Ctrl +q/w/e/r)

Opublikowano

Dużo szybszy czas reakcji jest, np. takim Ryze czy Ezrealem możesz bardzo szybko kogoś załatwić. Trzymając tylko kursor w jednym miejscu i wciskając Q, W, E, R.

Stosuje to od paru miesięcy i jestem zadowolony.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ktoś wyżej pisał, że takie coś jest możliwe raczej tylko na tej specjalnej myszce od razera (chyba).

W sumie - ta myszka to fajne cacko, ale niestety na allegro jest jeszcze bardzo droga. (ponad 150zł+)

Opublikowano

grałem bez te opcji, i od czasu do czasu denerwowało mnie że musiałem zaakceptować aby rzucić na kogoś q/w/e/r (lub spell)
gram od 2 tyg na inteligentnym i o wiele lepiej się gra, ale to MNIE się gra lepiej tobie może grać się gorzej :)

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...