Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto na minusie po banie

Hi_!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy ktoś dałby mi 30 bln złota ponieważ BP po banie walneło mi - 30 bln złota lub prosiłbym zvugowanie bardzo duzej ilości armatek tak zeby je sprzedac za jakieś 30 bln ale wolałbym ten pierwszy sposób z góry dzięki proszę pisać na priva lub na gg 46267291

Opublikowano

screena to i ja moge zrobić gdzie bd miał na - 999999999999999999 :) to nie jest problem :) wystarcz na operze się pobawić :) ale to tylko wizualnie po odswieżeniu wróci do normy

Opublikowano

tutaj nie piszę ale naprawdze mam 30bln minusu

daj mi na gg twoje pasy sprawdze i moze cos sie zalatwi dla cb np taryfe ulgowa (abordaz ;p) GG:41106712

za abordaż można najwyżej wziąść ponad 2 mld

Opublikowano

Witam chciałbym się zapytać czy ktoś dałby mi 30 bln złota ponieważ BP po banie walneło mi - 30 bln złota lub prosiłbym zvugowanie bardzo duzej ilości armatek tak zeby je sprzedac za jakieś 30 bln ale wolałbym ten pierwszy sposób z góry dzięki proszę pisać na priva lub na gg 46267291

to ci powiem sporo tego złota a sam nie umiesz armatek bugować albo sprzedaży pokładów ? napisz mi na pw jak możesz ile ty tego złota wydawałeś na licytacje lub ile miałeś na koncie bo jestem ciekawy czemu aż tyle na minus

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...