Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]99 pkt i nic dalej ..

Veynard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema . mam problem . jestem w silver 1, 99 pkt i po 2 wygranych grach nic nie wskoczylo . prosze o pomoc, co mam zrobic ? -.-

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

sprawa wyglada tak : mialem 99 pkt, wygralem i nic . no dobra, wygralem nastepny raz i znowu nic . dodam, ze lol mi sie " buguje " . po grze tak jak by sie nie wlacza, i musze recznie od nowa odpalac .

VeyPl.png

Opublikowano

buguje sie hmm masz lol replay ? zagraj jeszcze z 2-3 mecze i wtedy zobacz gdy sprawa nadal bedzie zla zostaje support

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

buguje sie hmm masz lol replay ? zagraj jeszcze z 2-3 mecze i wtedy zobacz gdy sprawa nadal bedzie zla zostaje support

mam lol replay . no napisalem do supportu i czekam :P

VeyPl.png

Opublikowano

Dobrze, że napisałeś do supportu.

Przegranie i utrata kilku, kilkunastu, a nawet kilkudziesięciu LP byłaby kosztowna (chodzi o czas).

Support powinien Ci pomóc.

Nie wiem, czy napisałeś do polskiego, czy innego, ale jak do angielskiego to powinni Ci w miarę szybko pomóc.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@up polski też szybko odpisuje ;) mi odpisał na 2 tematy w ciągu 30 min.

@top

zapewne bug wizualny u Cb.Spytaj się jednego z kolegów ile widzi u Cb lp.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

nie wiem co pisalo po meczu, jak pisalem LOL mi sie buguje i po grze okno/menu gry sie nie pokazuje i musze od nowa wlaczac . i mysle wlasnie, ze to dlatego . To wina lol replay'a czy o co chodzi ? :) szkoda stracic 6 wygranych z rzedu, a tak to bym mial juz mecze o awans+ pierwszy wygrany :)

VeyPl.png

Opublikowano

Pisz do supportu, to musi być jakiś bug.

nie zaden bug tylko niskie Matchmaking Ratio, zrob jakas duza serie wygrany to ci sie MMR podwyzszy i dostaniesz w koncu +1

Opublikowano

nie zaden bug tylko niskie Matchmaking Ratio, zrob jakas duza serie wygrany to ci sie MMR podwyzszy i dostaniesz w koncu +1

naprawde po 2 wygranych ani jednego pkt ? nie wierze, bylem rowno punktami z kolegą z duo, on i ja mial 99 . mu wskoczylo, a mi po wygranych nadal nie, wiec nie rozumiem Cie . ;/

VeyPl.png

Opublikowano

naprawde po 2 wygranych ani jednego pkt ? nie wierze, bylem rowno punktami z kolegą z duo, on i ja mial 99 . mu wskoczylo, a mi po wygranych nadal nie, wiec nie rozumiem Cie . ;/

Uwierz że to tylko sprawa niskiego MMR, na reddicie był post w którym koleś wrzucił screeny jak wygrał 5 gier i dostał +0 pkt przy 99 LP, dopiero za 6 razem wbiło mu serię.

Opublikowano

Uwierz że to tylko sprawa niskiego MMR, na reddicie był post w którym koleś wrzucił screeny jak wygrał 5 gier i dostał +0 pkt przy 99 LP, dopiero za 6 razem wbiło mu serię.

no dobra.. myslalem, ze to bug . to kurwa, ile musze wygrac z rzedu zeby mi wskoczylo .. xD

VeyPl.png

Opublikowano

no dobra.. myslalem, ze to bug . to kurwa, ile musze wygrac z rzedu zeby mi wskoczylo .. xD

lose + win = powinno być rozwiązane.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

a co do tego, że ci clienta wywala to przez lol replay. Mój kumpel miał tak samo. Usuń go, problem z wywalaniem clienta minie

Opublikowano

mam podobnie, tylko u mnie po prostu po większości meczy wywala komunikat, że adobe air (chyba:P) przestał działać i pomija wyniki gry itp.

Opublikowano

ok problem rozwiazany, jesli chcecie moge wam wstawic odpowiedz supportera.. . to nie bug, tylko cos tam co mi tlumaczyl :D . ale dzieki wam za pomoc z lol replayem, juz usuwam . szkoda troche, lubie czasem jakis filmik skleic :)

VeyPl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...