Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy pod skarnera

MrBananovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no chyba wynika z opisu, żebyś szybciej biegał, a te wszystkie buildy ze stronek typy tsm i mobafire są gówno warte, kazdy ogarniety gracz sam sobie robi build na podstawie obserwacji co dana postać potrzebuje, nie ma sensu sztywno trzymac się buildow ułożonych przez innych bo to nie na tym polega. chcesz to sobie wstaw tą prędkość ataku, jak dla mnie nie ma problemu, ja osobiście cisne na jednej stronie runek pod armora i ad wszystkimi postaciami w jungli i nie narzekam, poprostu nie stac mnie na kupowanie do kazdej postaci osobnej strony run. wiadomo, te 4,5% daje troche wygody bo szybciej po mapce popierdalasz ale jak chcesz według mnie, nie jest to jakieś core.

Opublikowano

Skarner i tak szybko czysci jungle, wiec lepiej sie oplaca runy pod movement speed, by szybciej sie przemieszczac po mapie.

Pozatym nie patrz na mobafire tylko jak chcesz jakis poradnik to polecam www.lolking.net/guides

Tam masz przynajmniej podanego autora poradnika ,jego dywizje itp a na mobafire pisza ludzie którzy nie moga wyjsc z brązu.

Opublikowano

Runy ms są mu potrzebne gdyż przed 6lvl nie ma żadnego hard cc czyli ma słabsze ganki. Dzięki tym runom może dobiec do przeciwnika i spowolnić go Q.

652601399840421198520.png

Opublikowano

na dużo junglerów biorę ms quinty, szczególnie na voliego, nauta, mao czy też właśnie skarnera.

sam skarner przed 6 jest useless, jedynie jego ult właśnie powodował kiedyś insta ban, teraz już przestali ludzie tym grać jak i to banować.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...