Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 3 lvl brak RP

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio sobie pomyślałem,że skoro mam 2 Referrale wbite od znajomych,których zaprosiłem do gry to wbije sobie do 5 kont aby mieć stronę na runy i teraz takie pytanie,bo wiem ze koledzy dostawali po 400RP na 3 lvl a ja jak dzisiaj zrobiłem konto to nie dostałem tych RP Czyżby to wycofali już ?

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

nie dadzą ci bana za to ;p napisz do nich

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Od wczoraj mam ten problem, koledzy to samo. Myślę że to bug po prostu za niedługo go naprawią, nie ma co sie denerwować. pewnie jeszcze 2/3 dni. :)

Traktuję cziterów tak jak oni traktują nas :)

Opublikowano

co do referali, riot nie popiera tego że ludzie sami sobie robią referale, ale jakoś nie jest do dla nich karygodne, tak więc nie musisz się bać o konto ;)

Opublikowano

napisz lepiej bo i tak nie dostaniesz zadnego bana za referrale a tak to to kupisz sobie buff-a na exp i szybciej wbijesz ten 5 lvl

Opublikowano

Miałem podobny problem z tym że nie było widać rp (bug wizualny), spróbuj coś kupić tam będzie pisać ile masz rp ew. relog .

Opublikowano

Pisz do supportu, już jedna osoba z tego forum miała ten problem.

NIE JAKAŚ TAM OSOBA TYLKO JA! :D

@top. Pisz do supportu. Jak mogłeś przeczytać wyżej też miałem ten problem. Wystarczyło napisać do supportu. I spokojnie. To było moje 4 konto na tym e-mailu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...