Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pluginem Guilds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z pluginem Guilds gdy wchodzę na serwer loguje się i próbuję się ruszyć to się nie da i wyskakuje takie coś:

vbvlNsk.png

Opublikowano

W pliku messages.yml możesz to wyłączyć, znajdź i usuń treść z linijki:

NOT_IN_GUILD

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

NOT_IN_GUILDS: false

Zamień na:

NOT_IN_GUILDS: true

Jednak nie możesz zrobić reloadu tylko gdy zamienisz to zapisać i na serwerze wpisać: /guild load ,a potem /guild save

xxxx

Opublikowano

Najpierw wejdź w pliki serwerowe , edytuj , potem na serwerze naciśnij "/" , i wpisz komendy co ci podali .

yyy nie rozumiem. Może skonfigurujecie mi ten plugin i mi prześlecie?

Opublikowano

@up2

To nie jest komenda, lecz plik w messages.yml.

@mchc12

Musiałeś coś zrobić w configu lub nie jesteś zalogowany, dlatego nie możesz się ruszyć. Zmiana w wiadomościach ma wpływ tylko na komunikaty.

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

@up2

To nie jest komenda, lecz plik w messages.yml.

@mchc12

Musiałeś coś zrobić w configu lub nie jesteś zalogowany, dlatego nie możesz się ruszyć. Zmiana w wiadomościach ma wpływ tylko na komunikaty.

No wiem, ale nic nie zmieniałem w config ale wywalę ten plugin i zobaczę czy przez niego się nie mogę ruszyć.

To przez Guilds się nie mogę ruszyć proszę pomóżcie.

• 9 miesięcy temu...
Pomocnik
Opublikowano

osobiscie polecam SimpeClans - lepszy, szybszy, prostszy. pluginy tylpu Towny sa zbyt zaawansowane, jezeli dopiero zaczynasz

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Lepiej zmień plugin na FunnyGuild. Po 1. polski plugin 2. tablista(dużo graczy ją kocha, w tym ja) 3. wydajniejszy. 4. prosty w obsłudze, mógłbym tak wymieniać i wymieniać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...