Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hack na SM - Prawda czy Fałsz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o hackach do Metina? Jak wiemy powstało wiele różnych multibotów itd, ale czy zmiana wpisow w db jest możliwa? Dokładniej chodzi mi o doładowanie SM.

Wypowiedzcie się co o tym myślicie.

Opublikowano

Nawet nie oglądam filmu, bo nie ma sensu.

Od razu stwierdzam, że jest to fake.

Aby dodać SM musiałbyś się włamać do bazy danych, więc to jest prawie, że nie możliwe.

No chyba, że jesteś dobrym hackerem....

YANG HACKI/SM HACKI - NIE ISTNIEJĄ, a gdyby istniały, to metin by szybko upadł,

pozdrawiam

Opublikowano

Hack na sm nie istnieje tak samo jak Trade Hack . To wszystko to keyloggery żeby wyłudzić hasła od innych.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ale właśnie na filmiki jest przedstawiony program, który nie potrzebuje hasła. Wystarczy, że zaznaczysz kraj i podasz e-mail oraz kwotę doładowania.

Przedstawiony jest też, że przy odświeżaniu kwota mu się zwiększyła po użyciu programu.. ;X

Opublikowano

Ale właśnie na filmiki jest przedstawiony program, który nie potrzebuje hasła. Wystarczy, że zaznaczysz kraj i podasz e-mail oraz kwotę doładowania.

Przedstawiony jest też, że przy odświeżaniu kwota mu się zwiększyła po użyciu programu.. ;X

Ja sie dziwie, że ktoś się na to jeszcze nabiera :(

On zmienił value w code strony(i tak pewnie nie wiesz co to)

Nie radze ci pobierać, bo to pewnie key albo Trojan.

Musisz se wbić do głowy, że takie hacki nie istnieją.

@2x up - był TH na serwery hamachi.

Opublikowano

Wiem jak się zmienia kod strony i ocb z tym, ale przy odświeżeniu strony, wraca to do normalnego stanu, a tutaj się powiększyło po odświeżeniu.

Opublikowano

Nawet nie oglądam filmu, bo nie ma sensu.

Od razu stwierdzam, że jest to fake.

Aby dodać SM musiałbyś się włamać do bazy danych, więc to jest prawie, że nie możliwe.

No chyba, że jesteś dobrym hackerem....

YANG HACKI/SM HACKI - NIE ISTNIEJĄ, a gdyby istniały, to metin by szybko upadł,

pozdrawiam

Hack na sm nie istnieje tak samo jak Trade Hack . To wszystko to keyloggery żeby wyłudzić hasła od innych.

To, ze czegos takiego nie opublikowali to nie znaczy ze nie istnieje ;) Nie wmawiajcie wielcy znawcy metina ludziom klamstw, bo wszystko jest mozliwe.

Co do tematu, to jest wizualny efekt przegladarki, a generator zrobiony w visualu ;) On to zrobil by kase zgarnac za platny hosting :P

Opublikowano

Nie ma sensu ryzykować. To, że wrzucił na darmowy hosting nie zmienia faktu, że może to być Key lub Trojan.

W dzisiejszych czasach, za pomocą komputerów można zrobić bardzo dużo. Zmiana np. value w taki sposób by na filmiku wyglądało to wiarygodnie, to nie problem.

Opublikowano

Również sądzę ,że to stronka do wyłudzania haseł.

Nie spotkałem się jeszcze z Botem na SM'y. Na Yangi coś było lecz na SM wątpię gdyż to strasznie osłabiałoby zarobki GF.

Opublikowano

Chyba tylko zieloni na to się biorą.
Nie ma nic takiego jak YanguBug SMbug,TradeHack, Ban Lista ;D

Dodam Każdy admininistrator Serwera ma [GM] [sGM] tylko i wyłącznie przed musi być "[" KWADRADTIWY NAWIAS "[ ] " Reszata typi ( ), I I to podróby

wszystkie dostępne hacki mozna dostać na

http://www.mpcforum.pl/forum/355-download/

http://metin2mod.tk/
Opublikowano

Trade hack moze istnieje ale Yang Hack szczerze watpie !

Asus R510J i7 4710HQ // 4 GB DDR 3 // 750 GB 7200 RPM // nVidia GTX 850M 2 GB // Windows 7 Ultimate

Za pomocny lub śmieszny post wg Ciebie zostaw jakis znak :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli taki dobry hacker chciałby ... Mógłby zrobić trade hacka .

Wszyscy tutaj wmawiają że nie ma takiego czegoś jak TradeHack .

A ja myśle że jest , ponieważ kiedyś mnie okradli (Pokazałem itemy i już ich nie odzyskałem ) Mówią wam tak dlatego bo to pewnie jest nielegalne albo nie chca zeby metin upadl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...