Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na rubiny

damdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka. mam do Was pytanko . jak zarobic chociaz na 1 centuriona ? zaczalem teraz od nowa gre. gralem kiedys na prowincji 6 ( 53lvl ) . i juz nie pamietam jak to bylo :) pomoglby ktos z tymi rubinami ? :)

z gory dzieki :D

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wejdź sobie w premium i tam będziesz miał zarób swoje rubiny albo sponsorpay gdzie masz ankiety i takie tam inne cuda i z tego mozesz sobie śmiało uzbierać na centuriona

Opublikowano

jak masz starą karte telefoniczną robisz tak

wchodzisz w sponsor pay i szukasz ofert płatnych tam gdzie trzeba podac numer telefonu gdzie przychodzi ci kod do aktywacji potem czekasz i masz rubinów troszke

ostatnio w 12 h miałem 50

Admin Cienia
Opublikowano

za bardzo mnie nie stac na rubiny . chcialbym jakis sposob ale widac nikt niechce sie podzielic.

Jeśli nikt nie odpowiada to nie znaczy że nie chce się podzielić.. po drugie, realia są takie ze niema nic za darmo

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mam spoosb w 5 min mam centuriona ale tym sposobem sie nei podziele zaduzo mnie to kosztowalo ( sposob dostalem od kolegi z niemiec:)

To po ch*j się chwalisz denerwujesz tylko lud, że tak już powiem agresywnie .

Opublikowano

NIE MA sposobu na pełno darmowych rubinów..

Jedyna szansa na rubiny za FREE to po prostu kliknąć:

Kup Rubiny --> Zdobądź więcej Rubinów (Z SponsorPay) ---> Za Darmo

I tam macie kilka ofert (niektóre nie działają). Wystarczy np zarejestrować się na jakiejś stronie czy potwierdzić E-mail.

Ale te oferty NOWE pojawią się dopiero za kilka miesięcy (przy dobrym wietrze tygodni).

A prawda jest taka, że jak ktoś już nie da rady grać bez centka (np. ja :D) to musi je kupić..

Najbardziej się opłaca (prócz przelewów - nie sprawdzałem) kupić kartę PaySafeCard za 50zł czy 100zł i najlepiej poczekać na Happy Hour :)

Miłej gry.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sposob z ankietami nie dziala , niestety . Probowalem dziesiatki razy i nic nie dostalem , nie polecam nawet strata czasu .

jak neidziala? ja w pol godziny mam 10 z 3 ankiet :)

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...