Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wypakowaniem plikow pc.eix pc2.eix

Anigh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak. Mam wszystkie programy i pliki pc i pc2 z innego servera udalo mi sie wypakować. Jednak te z OvenMT2 nie :/ Podczas wypakowywania tworzy się folder lecz nic w nim nie mam. Po następnej probie wypakowania innych plików wszystko dzieje się idealnie. Może ktoś pomoc wypakować jakoś te pliki? Chcialabym pozmieniać troszeczke w nich lecz trafił mnie ten problem. Będę wdzieczna z instrukcji krok po kroku bo jestem blondynka :( Używam aktualnie Metin2 File Archiver

Opublikowano

Otóż tak. Mam wszystkie programy i pliki pc i pc2 z innego servera udalo mi sie wypakować. Jednak te z OvenMT2 nie :/ Podczas wypakowywania tworzy się folder lecz nic w nim nie mam. Po następnej probie wypakowania innych plików wszystko dzieje się idealnie. Może ktoś pomoc wypakować jakoś te pliki? Chcialabym pozmieniać troszeczke w nich lecz trafił mnie ten problem. Będę wdzieczna z instrukcji krok po kroku bo jestem blondynka :( Używam aktualnie Metin2 File Archiver

Możliwe , ze pc zabezpieczyli :) daj link do tego pc to się tego dowiemy

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Po ściągnięciu plików i próbie otworzenia ich stwierdzam, że są one zablokowane przed inicjacją w nie. Nic tu raczej nie zdziałasz, no chyba, że ktoś Ci lepiej pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...