Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Pobierac Modów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli hshield wykryje moda ban za podmiane plików (dostałem _ nie wiem na ile bo nie wiem gdze to sparawdzić)

mi tam działa ;) jaki masz system operacyjny ? bo na windows 7 działa bez problemu xD

a bana dostaje się na zawsze lol

hardcore.jpg

Opublikowano

ja podmieniłem gram juz na tym od czasu dodania modów i nic :) według mnie jest to raczej niewykrywalne :P pozdro

PS musiales dostac bana za cos innnego np. uzywales przez pewien okres hackow lub innych tego typu programow i po pewnym czasie ban i o.O CO SIE STALO!!! i placz...

sry taka jest prawda

03080011_nazariel.png
Opublikowano

Powiem Ci jedno to jest niemożliwe że zbanowali Cię za mody. HackShield chroni tylko grę przed niedozwolonymi programami, a nie grzebie Ci po dokumentach. Jak by Ci grzebał to antyvirus by Ci odrazu pokazał że nieporządany program szpera Ci w dokumentach. Może ktoś dał raporta na Ciebie że hackowałeś, albo koleś myślał że hackujesz i wysłał report do Nexona.

Pozdro

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

na pewno nie za mody bo to nie jest chack tylko mod a antyscheild niewykryje tego ino cheaty takie jak np gordon albo Vip.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Czyli uważasz że HS grzebie ci w plikach? Hmm?

Ejj wie ktos jak zamienic pliki spowrotem ? zeby bylo dalej m16a3 a nie g36e ?

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Ja od samego początku nie byłem za tymi modami , z nimi jest jakaś grubsza sprawa , bo coraz więcej osób dostaje bany , lecz czy to zależy od hacków czy od modów , niewiadome lecz ciekawe , mój kolega niedawno dostał , tylko że on nie używał już haków od sporego czasu , a tu nagle ban.... a co ciekawsze używał modów.....

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Temat zamykam bo robi się spam.

@top Mody pobieracie zawsze na własne ryzyko, a ban prędzej czy później musiał nastąpić, w koncu psujecie gre ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...