Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno za multi acc jest tu perm ale jakoś go nie dostałem jeszcze a od 4 lat co bana to robię nowe acc więc średnio 1-2 na miesiąc

Może mi ktoś powiedzieć czemu go nie dostałem jeszcze ? mam jakiś przywilej czy co ?

Opublikowano

Podobno za multi acc jest tu perm ale jakoś go nie dostałem jeszcze a od 4 lat co bana to robię nowe acc więc średnio 1-2 na miesiąc

Może mi ktoś powiedzieć czemu go nie dostałem jeszcze ? mam jakiś przywilej czy co ?

Hmm.. a dostajesz permy? :P Bo jeżeli dostałeś perma to możesz założyć nowe konto. W wypadku bana czasowego przysługuje Ci założenie konta wyłącznie do odwołania się. Jeżeli zaczniesz go używać (posty, statusy) automatycznie masz multi i bana permanentnego na oba konta.

Admin Cienia
Opublikowano

Zamiast prowokować i pierdolić u zupie marysi pisz do admina zamiast śmiecić na tle publicznym.

@down

Gimbaza niezłych ludzi szkoli

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@Up
To są pogaduszki i tutaj można pisać na dowlony temat nawet błachy. Mistrzu spamu.

Nie każdy widzi że ktoś ma multi acc. Chyba że celowo chcesz być zauważonym.

Opublikowano

Zamiast prowokować i pierdolić u zupie marysi pisz do admina zamiast śmiecić na tle publicznym.

Po co mam pisać do admina myślisz że zależy mi na koncie gdzie jest 2k postów ? może ty jesteś jakimś pro elo wielkim spinatorem co spamuje postami by później mieć ich z 20k i się wywyższać ale ja taki nie jestem

i nie zależy mi na śmiesznej liczbie pod avatarem tym bardziej że 3/4 forum to gimby co piszą w dziale sport o barcelonie i jak powiększyć bica bez siłowni :D

Opublikowano

a jesli zapomnialem passy do tamtego i na tamte nie wchodze, to tez bana moge dostac? xD

na tamtym nie bylem z miesiac juz XDD

Z czego pamiętam, to nie możesz wchodzić na konto 3 miesiące tamte i dopiero może zrobić nowe.

@topic

Może dostajesz permy i możesz o tym nawet nie wiedzieć.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli miałeś permy na inne konta to nic dziwnego lub jeśli GM nie zauważył że masz multi nieraz można i 2 lata na takich samych ip latać jak GM/Admin nie luknie czy ktoś nie ma takiego samego :P.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...