Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Minecraft problem z OX i texturepack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w opisie mam problem z OX gdyż zapisuje przez World Guard miejsce z fałszem i miejsce z prawdą oraz miejsce spawnu i linię po środku jednak gdy gracz stanie na złym kolorze to nie teleportuje go na miejsce spawnu tylko nadal jest na polu ;/ A drugi problem jest gdy pobieram Texture pack np. HD Realism Pack wrzucam do @appdata% / .minecraft / texture pack a w serwerze multiplayer w pliku serwer w napisie Texture pack wklejam link z downloadem textury i jak wchodze do gry to nawet mi sie nic nie ładuje i nie wczytuje, a jak włącze ją na single player to działa ładnie ;/ . Help

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Gość michal12386
Opublikowano

a ten texturepack nie morze być otwarty z pliku lokalnego ? czyli np host/twój_serwer/texturepack a twój config serwer.properties w texturemack= (tej lokalizacji) ?

Opublikowano

Wiesz nawet nie próbowałem , ale co do komentarza powyżej jak nie link z downloadu to z czego ? ;p kiedyś jak była wersja 1.4.7 to chodziło z linkiem download

@Edit

Właśnie wkleiłem link z downloadu i texture pack działa ;P ale nie wiem co zrobić z OX jakieś pomysły ?

Opublikowano

@Ref

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Używam pluginu MyCommand tam mam napisany Quest według TuT tutaj z forum jak zrobic quest na OX

Opublikowano

@Ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...