Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tekstury

redhead

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co to dokladnie jest, ale postaram sie jakos to opisac, moze ktos pomoze. gram w metina, i nie wiem czemu ale cos mi sie zjebalo z teksturami. na starym kompie tak nie mialam. jak tylko sie zaloguje to nic sie nie dzieje, wybieram postac tez nic, ale jak juz jestem w m1 lub w innych miejscach to migaja mi tekstury, nie wiem czy to dokladnie tekstury ale jestem dziewczyna i nie znam sie na kompach tak jak bym chciala. zalezy jeszcze od ustawienia mojej postaci, ale jak tylko sie porusze zaczyna mi cos migac, tak jakby sie bugowala kazda postac. najgorzej jest jak ide expic albo na metki, bo wiadomo wtedy jest najwiecej potworow i prawie nie nie widze. pokazalabym Wam ss'a ale niestety na ss'ie nic nie widac.

Opublikowano

Pierwsze pytanko ;)

Czy takie błędy dostrzegałaś na innych Clientach gry/dawniej?

Próbowałaś może usunąć Clienta i zainstalować jeszcze raz?

Najlepiej gdy pobierzesz z oficjalnej strony metina clienta i zainstalujesz.

Karta graficzna?

Opublikowano

Pierwsze pytanko ;)

Czy takie błędy dostrzegałaś na innych Clientach gry/dawniej?

Próbowałaś może usunąć Clienta i zainstalować jeszcze raz?

Najlepiej gdy pobierzesz z oficjalnej strony metina clienta i zainstalujesz.

Karta graficzna?

wlasnie na kazdym serwerze tak mam :/ karta to G-Force FX ale nic wiecej o niej nie wiem. probowalam juz robic tak jak napisales, i nadal jest to samo.

Opublikowano

To karta graficzna do wymiany.

Widocznie jest za słaba. Lub nie ma sterowników. Nie znam modelu karty więc nie wiem jakie sterowniki.

Opublikowano

To karta graficzna do wymiany.

Widocznie jest za słaba. Lub nie ma sterowników. Nie znam modelu karty więc nie wiem jakie sterowniki.

karta jest dobra, sterowniki tez mam, ale nie mam jak wymienic bo mam zintegrowanego kompa.

Opublikowano

nie wiem co to dokladnie jest, ale postaram sie jakos to opisac, moze ktos pomoze. gram w metina, i nie wiem czemu ale cos mi sie zjebalo z teksturami. na starym kompie tak nie mialam. jak tylko sie zaloguje to nic sie nie dzieje, wybieram postac tez nic, ale jak juz jestem w m1 lub w innych miejscach to migaja mi tekstury, nie wiem czy to dokladnie tekstury ale jestem dziewczyna i nie znam sie na kompach tak jak bym chciala. zalezy jeszcze od ustawienia mojej postaci, ale jak tylko sie porusze zaczyna mi cos migac, tak jakby sie bugowala kazda postac. najgorzej jest jak ide expic albo na metki, bo wiadomo wtedy jest najwiecej potworow i prawie nie nie widze. pokazalabym Wam ss'a ale niestety na ss'ie nic nie widac.

Najprawdopodobniej Twoja karta graficzna ma artefakty (błędy) przy większym wysiłku. Proponuję wymienić kartę graficzną, pobrać najnowsze sterowniki do niej lub jeżeli to nie pomoże ściągnąć optymalizcję do Twojego systemu operacyjnego.

Opublikowano

Najprawdopodobniej Twoja karta graficzna ma artefakty (błędy) przy większym wysiłku. Proponuję wymienić kartę graficzną, pobrać najnowsze sterowniki do niej lub jeżeli to nie pomoże ściągnąć optymalizcję do Twojego systemu operacyjnego.

nie moge wymienic karty graficznej, mam kompa zintegrowanego z monitorem

Opublikowano

Wejdź do gry -> opcje systemowe -> i tu masz grafike jeżeli jest ustawiona na CPU to ustaw na GPU , a jeże li jest GPU to na CPU .

Być może to jakoś ci pomoże.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

No to nowy komp ;d , tylko to Ci pomoże ew. popatrz w sterowniki

ten jest nowy xD

Wejdź do gry -> opcje systemowe -> i tu masz grafike jeżeli jest ustawiona na CPU to ustaw na GPU , a jeże li jest GPU to na CPU .

Być może to jakoś ci pomoże.

juz tak robilam ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...