Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wybieracie postacie do rundy

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieeemanko.Mam pytanko;jak wybieracie postacie do poszcxegolnych rund.Chodzi o to ze np. Ja mam kupione:

Lux

Garen

Ashe

Malzahar

Kayle

Darius

Akali

I pytanko brzmi tak;

Lubie te wszystkie postacie jednakowo.Jak wybierac postacie do danej rundy czy robic to losowa ze np.Przed runda ustalam ze zagram ta postacia a potem ta.Jak wy to ustalacie?

P.S wiem ze glupie pytanie i ze to zalezy ode mnie ale jak wy to robicie?

Opublikowano

Ja sobie wybieram na co mam ochotę. Chcę ryza na mida to biorę ryza, chce gravesa adc to go biorę

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Dobierasz postać pod drużynę tzn. jak brakuje tanka w drużynie to bierzesz Garena albo Darius'a , jak brakuje postaci carrujących to bierzesz np.Akali,Ashe.

56301179150489007146.png

Opublikowano

Dostosowuje się do drużyny i przeciwników (na rankedach).

No i oczywiście biorę to, czym aktualnie mam ochotę zagrać/czym dawno nie grałem.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ja zwykle dopasowywoje sie do teamu brakuje tanka gram tankiem brakuje adc gram adc brakuje supp gram nidalee ;D

ale czasami gram tym na co mam ochote tak jak napisał UP

64l7.png

Opublikowano

Wybieram priorytetowo to czego potrzebuje team, np nie ma adc- biore go, nie ma tanka, to go biore i idę na mida/topa/jungle/bota ;d

Opublikowano

ja zwykle dopasowywoje sie do teamu brakuje tanka gram tankiem brakuje adc gram adc brakuje supp gram nidalee ;D

ale czasami gram tym na co mam ochote tak jak napisał UP

Wyjdź z tą nidą na supporcie... Pewnie jesteś tą osobą, która jak już z wielkim oporem pójdzie na supporta to oczywiście nikim innym jak uselss nidaee... Po drugie pewnie też jesteś tą op nidą, która bierze clarity buduje się pod byle co a to, że nida na suppa jest useless wg. mnie i przeważnie gdy widzę nide na supporcie to jest przeważnie przegrana bo albo wychodzą z gry albo tak masakrycznie feedują, że czy by wyszła z gry czy nie to by nie miało znaczenie a może by miało bo by nie feedowała bynajmniej ^^

@Top Zależy od enemy, jakiś counter pick a może po prostu coś czym dawno nie grałem albo nie jest grane na danej linii :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

up no kurde dokładnie jak widzę nidall na support to mnie krew zalewa , gówno nie ma nic . Jak taki gra to wiem że noob w każdej grze taki robi farmę (no kurwa) i nic nie pomoże , bo tylko dzida umie ... A wes tym zrób dmg jak obok minion .

Topic . Tak jak koledzy jak potrzeba tanka to bierz . Docieraj też pod dmg jak team ma magiczne wes fizyczne . Jak brakuje cc to wes np amumu czy coś.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

@up 'weś' zainwestuj w słownijt

@t graj trudnymi postaciami, które ogarniasz/dają fun z gry/które chcesz ogarnąć.

["Kiedy byłem małym chłopcem,

płakałem, że nie mam butów

na stopach. Przestałem płakać,

kiedy zobaczyłem dziecko,

które płacze, bo nie ma stóp." - Bob Marley]

Opublikowano

Bierzesz to czego w teamie potrzeba, jak trzeba supporta to bierzesz supporta itd.

Oprócz tego jeśli lubisz te wszystkie postacie jednakowo, to możesz grać pod counterpicki jak grasz drafta/rankedy.

Osobiście jak jestem niezdecydowany to klikam Random i po kłopocie, cokolwiek wylosuje i tak będzie fajnie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...