Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co kupić ? :D

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam nowe konto, właśnie co przeszedłem wszystkie lokacje treningu. Teraz potrzebuję czegoś by wygrywać z innymi graczami.
Aktualnie mam 2lvl, talia: inferno.
Stan konta:

Złoto - 47500
Pieczęcie - 125
Kupony turniejowe - 5

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Przejdz wszystkie kampanię. Po ich przejściu na ok. 4lvl powinieneś mieć ponad 1000 pieczęci. Właśnie najbardziej opłaca się kupić pakiet za 1000 pieczęci (120 kart). Za gold te pakiety posiłków za 12500 są najlepsze.

37496916.png

Opublikowano

Ja zrobiłem podobnie do kolegi wyżej, ale wyglądało to u mnie tak:

Zrobić 3 pierwsze kampanie (obóz szkoleniowy + 2 jeszcze, 4'ta jest trochę trudna, przynajmniej dla Necro).

Z tego miałem na 3'cim lvl'u jakieś 65k Golda i 1000 pieczątek na karty.

Kupiłem za to właśnie kilka sztuk pakietów za 12,5k Golda oraz 120 kart za 1k Pieczęci.

Gdy wbiłem 4 lvl (+10k G) kupiłem bohaterski pakiet za 17,5k Golda, ale nie dostałem niestety bohatera dla mojej frakcji, więc można powiedzieć, że straciłem.

Wtedy zrobiłem 2 misje z 4'tej kampanii, za to uzbierałem około 200 pieczęci które wymieniłem na 15k Golda i kupiłem kolejny pakiet Bohatera i udało mi się zyskać kartę bohaterską Nergala (Bohater Necro).

Polecam Ci strone mmdoc.net gdzie możesz poszukać talii dla inferna wpisująć w wyszukiwarkę np. Inferno czy nazwe bohatera (lub wyszukać za pomocą stronowych filtrów), najlepiej testować te które mają jakieś "łapki" w górę, to może nakierować na w miare dobrą talię, jeżeli nie znajdziesz talii w której masz wszystkie karty to najlepiej coś od siebie dodać i spróbować na takiej wtedy.

Pozdrawiam ;)

518831445005751729602.png

Opublikowano

Na początek tylko pakiety posiłków za 12500 golda, a jak uzbierasz pieczęci to pakiet za 1000. Nie polecam premium, bo to tylko marnacja pieniędzy :) jak już uzbierasz wszystkie wymarzone karty (obstawiam, że to koło 2000 może mieć miejsce) to wtedy pakiety emilio, pustki. W międzyczasie bohaterskie jak już poczujesz, że złożysz mocny deck dla danej frakcji, ale nie masz odpowiedniego bohatera.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli chodzi o pakiety za pieczęcie, jeśli jesteś cierpliwy zbieraj te 3000 - jest to najbardziej opłacalny pakiet ;)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...