Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę ukończyć misji "żołnierze wilka" w Kampanii

LISIU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! próbuję skończyć kampanię jednak nie moge rozpocząć misji "zołnierze wilka" piszę, że musze odblokować osiągnięcie które dostaje się za przejście Inwazji Orków. Problem w tym, że ja przeszedłem inwazje orków a osiągnięcia nie odblokowałem ? ;/

Opublikowano

Musisz 'dobić' kolejny poziom, bodajże za 3 lub 4 się odblokuje. Dodatkowo musisz przejść 2 poprzednie misje. (Najprawdopodobniej jest to 3 poziom)

Opublikowano

Nie możliwe. Po prostu musisz ukończyć wszystkie 4 misje w każdej kampanii, a następna się samoistnie odblokuje.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Nie możliwe. Po prostu musisz ukończyć wszystkie 4 misje w każdej kampanii, a następna się samoistnie odblokuje.

Błąd. Żołnierze wilka odblokują się, gdy będziesz miał 3 lvl i przeszedłeś poprzednie kampanie...

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu to pisze tutaj, mam problem z kampanią Żołnierze wilka a konkretnie misją Denstadt po prostu nie jestem w stanie tego przejść nie dość że spamuje mocnymi stworami to jeszcze magie które rozwalają mi po kilka stworów na raz xD - gram przystanią talie mam w miarę przyzwoitą

NJxbd4x.png

Opublikowano

Vasto czy to nie pojedynek przeciw Nergalowi? Bo też mam z tym problem i mimo w miarę ułożonego inferna nie daję mu rady :)

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nie to przeciwko Shaar nie da rady tego przebić praktycznie nawet z moją defensywą, zostaje mi tylko poczekać i dopracować talię lub próbować z nadzieją że będę miał lepsze karty xD

edit: cud po prostu udało mi się, jakoś zbiłem mu do 1 hp a kiedy mu została odsłonięta linia to ją zostawił xD głupie boty

NJxbd4x.png

Opublikowano

Żeby nie tworzyć tematu napisze tu. Gram talią inferno, prawie taką samą jak jest w tut na forum i problem w tym, że nie mogę przejść misji w kampanii "Ołtarz Pajęczej Bogini" bot gra tam talią Nekro i nie mogę za nic wygrać ;/ maksymalnie zabrałem mu 13 hp.

Opublikowano

Jeżeli nie możecie wygrać jakiejś misji to po prostu pograjcie sobie trochę zwykłych gier rankingowych, zmiencie coś w talii i spróbujcie dalej, wymyślcie jakąś taktykę i grajcie. Innego wyjścia nie ma ;) nikt wam dokładnie nie powie jak ma przebiegać rozgrywka aby ją wygrać. Powiem tylko że nie ma co blokować na siłę swojego bohatera bojąc się że zabierą mu parę punktów. Lepiej jest wystawiać potwory na pustych polach agresywnie atakować wroga.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

stokarz ma racje... skupcie się na ataku. Nie każdemu wyjdzie ta misja za 1 czy 3 razem, ja miałem 4 podejścia. W końcu mi się udało, ale łatwo nie było.

Opublikowano

Jest jeszcze opcja czekania na szczęście przy wyborze kart xD, tak mi się kilka razy udało, tzn dobierało mi dobre karty bot praktycznie nic nie ma albo jakieś gówno xD chyba 2-3 misje tak przeszedłem w parę min dosłownie, tylko dopiero za którymś razem ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

ok dzięki :) już przeszłem rzuciłem się od razu na atak i zostalo mi 4 hp jemu 18 ale i tak wygralem :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam, mam problem a mianowicie przy kampanii Rozstaje Vradka po przejściu przejściu drugiego bohatera nie mogę walczyć z trzecim tylko cały czas mi wraca do drugiego. I tak w kółko. O co chodzi. Próbowałem wyłączyc i włączyć grę ale nic nie daje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja robilem wszystkie kampanie bohaterami z magia ciemnosci dawalem te czary co jak zwierzak uderzy to tyle samo dmg w bohatera idzie i sie blokowalem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...