Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY] Nie działa mi /ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestes włascicielem serwera PolandCraftS, mam problem bo od jakiegoś czasu jak wpisuje /ban nick to tego gracza wywala, pokazuje mu komunikat banned, ale on dalej moze wejsc na serwer... co z tym jest ? tak samo jest jak wpisuje przez konsole ...

Opublikowano

nie mam zadnego do banów po prostu mam essentials i te podstawowe authme i takie tam, banip i /tempban nick czas tez nie działa... żadna metoda banowania... nawet jesli recznie wpisze w katalogu nick to tez nic

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować essentials na nowo .

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

Osobiście polecam Ci plugin UltraBans, UltraBansLite lub FigAdmin . Co do twojego problemu to nie wiem co może być przyczyną .

--{ MistycMine | TYP: FreeBuild+RolePlay | IP: rp-fb.mistycmine.pl | 60 slotów }--

Serdecznie Zapraszam

Opublikowano

1. Wejdź na bukkit.org i przejdź do zakładki z pluginami.

2. Wyszukaj Essentials i ściągnij wersje pod bukkit 1.5.2

3. Wgraj do /plugins plugin.

4. Ciesz się normalnymi banami. ;)

Pozdrawiam

xxxx

Opublikowano

1. Otwórz folder z plikami serwerowymi

2. Znajdź plik "bannedplayers" (coś w tym stylu) i otwórz go w notatniku

3. Wpisz nazwę jednego gracza lub kilku graczy (w zależności kogo i ile chcesz zbanować)

4. Zapisz plik i zamknij notatnik.

5. Włącz Minecrafta i Serwer

6. Zobacz czy działa moja rada B)

LUB: pobrałeś lub posiadasz uszkodzony format pluginu i minecraft nie może tego uruchomić albo masz wirusa

Pobierz z stąd: http://dev.bukkit.org/server-mods/ultrabans/files/50-ultrabans-v3-1-0/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...