Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stanie na rękach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do was pytanie (Jak ktoś wie ocb).

Na rękach umiem stać, mam wystarczająco siły i równowagi, aby utrzymać się jakieś 3 minuty z chodzeniem.

Ale jest taki problem.

W jaki sposób z pozycji klęczącej mogę stanąć na rękach? Albo np. tak jak w tym filmiku 2:32

https://www.facebook.com/photo.php?v=202298406590121&set=vb.158857620921103&type=2&theater

głupie wypowiedzi raportuję.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Gratuluję , nowej bezużytecznej zdolnośći , skoro masz nick nayebałem to samo za siebie mówi . Nie masz co robić po nocach ? -_-

Opublikowano

A komu to potrzebne, a dlaczego?

Po co ci taka umiejętność toż to bez użyteczne. Lepiej ucz się gotować to Ci się bardziej przyda i będziesz mógł zaimponować dziewczynie ;D

Opublikowano

Bezużyteczne? piłka nożna też jest bezużyteczna? Handstand to element sportów takich jak joga, street workout i inne.

Jeżeli masz takie hantelki do robienia pompek próbuj z L sit (jeżeli umiesz) wyjść do stania na rękach, jeżeli nie to znajdź 2 rurki (takie jak do robienia dipów) i tam próbuj.

5 ! ;)

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Po pierwsze musisz mieć sporo siły aby z takiej pozycji podnieść całe ciało, a nie jest to łatwe. Z tego co tam widzę musisz po prostu wybić się rękoma w górę :D zrób to powoli z jakimś kolegą niech Cię asekuruję, a ty nauczysz się powoli pierw, a potem już szybko :)

Opublikowano

Witaj. Zapraszam cię na forum , tutaj będziesz mógł dowiedzieć się właśnie tego czego szukasz.

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...