Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D] darkkaj#10

eMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie tu flamewar? koleś pod moim postem napisał, że obraziłem kidmoda, gdzie ta obraza? może w formie jakiejś metafory? doszło do flamewar'u między mną a kimś innym? nie, nie doszło do czegoś takiego, widzę, że pojęcie flame waru jest teraz bardzo szerokie, skoro jeden post to już flame war

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Więc mógłbyś zacytować tą obrazę? Być może obrazą jest "gówniany poradnik", bo innego wyjaśnienia chyba nie znajdę. Teoretycznie powinienem dostać max 2 dni, za "nadużywanie wulgaryzmów", chociaż 2 wulgaryzmy w jednym poście to chyba nie jest nadużywanie, no ale chętnie zobaczę, za co dokładnie dostałem blokadę na 7 dni. Przepraszam, ale jestem zbyt tępy, aby to dostrzec i prosiłbym o zacytowanie tej obrazy, wtedy uznam, że ban jest słuszny i nie będę miał wątpliwości, że nie powinienem był tak pisać.

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Chodzi o obrazę w stronę Szymica.

ktoś taki ma kidmoderatora? a sorry tu wystarczy napisać gówniany poradnik, wysyłać raporty i pomagać ludziom to nawet osoba z brązem 5 dostanie kidmoda

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...