Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chciałbym spolszczyć i dodać KD +5

DrMagK2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym spolszczyć okno w grze pod klawiszem c, oraz dodać KD +5 do clienta gry, lecz nie wiem gdzie to jest (próbowałem sam szukać, ale Edytor C++ mi nie otwiera niektórych plików).

Opublikowano

No dobrze, tylko jeszcze sęk w tym że nie wiem czym to uruchomić (chodzi mi o zmianę tekstu w tym oknie), jeszcze mam problem z tymi KD +5

Opublikowano

No dobrze, tylko jeszcze sęk w tym że nie wiem czym to uruchomić (chodzi mi o zmianę tekstu w tym oknie), jeszcze mam problem z tymi KD +5

Najlepiej wypakuj z pla i podmien windows.dds a z tymi kd to ci mowie wez converter zalozmy od terenza i z navi przekonrvetuj do item_proto clientowego

Opublikowano

Użyłem generatora, wygenerowało Item_proto_dump, ale nie mam takiego pliku w locale_pl wgl...

Opublikowano

bo pozniej musisz spakowac to item proto i dopiero wrzuc do locale

SPAKOWAĆ i dopiero wrzucić...da się tak?

Opublikowano

spakowac item proto mozesz specjalnym packerem np od kamera

mam pakera, tylko nie rozumiem jak można spakować, a później wrzucić...o ile dobrze wiem, to rzeczy do rozpakowanych rzeczy, wrzuca się dopiero PO rozpakowaniu...

Opublikowano

NIe bo rozpakoujesz locale ktore ma w srodku spakowane item_proto , wiec logiczne zeby znowu dzialalo musisz podmienic spakowane item proto ktore wrzucasz do locale rozpkowanego a nastepnie pakujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...