Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800/6300 PŻ

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym zapytać jakim waszym zdaniem będzie dobry solo toper za 4800/6300 PŻ. Rozważam nad Yorickiem.

Nie chcę Ireli ;x

Opublikowano

Darius/Renegar/Sejuani/Vi/Volibear/Elisse

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Darius/Renegar/Sejuani/Vi/Volibear/Elisse

Mam, mam, nie chcę, nie chcę, nie chcę, mam ;x

Co sądzicie o tym Yoricku i żeby był dobry na rankedy ; )

Opublikowano

Yoric jest jednym z tych nie pokonanych solo toperów. Kiedyś jedynym sensownym wyborem na ogarniętego yoricka był trundle (jego passyw pozwalał mu farmić miniony). W wymiany z nim nieopłaca się wchodzić (tylko stracimy). Jeżeli na midzie mamy kogoś komu blue nie jest potrzebny a jungler zgodzi się oddać tobie 2 czy nawet 1 resp blue to top jest ustawiony.

Z postaci na topa polecam:

Riven

Jayce

Vlad

Opublikowano

Tak, jeśli ogarniesz Yoricka to będzie boska gra :)
Polecam też Mordekaisera też jest świetny , nie ma many, ciężko go skontrować , tankowaty

Opublikowano

Wezmę chyba tego Yoricka, Lee Sina mam ; )

Yorick nie jest taki dobry, to nie stary yorick że sustainem wywalał inne championy z linii, anyway dalej potrafi to zrobić.

Jego wadą jest brak hard cc i słabe late(ulti to rekompensuje)

652601399840421198520.png

Opublikowano

Yoric, Singed [1350], Gangplank [3150], Shen [3150], LeeSin [4800], Renetkon [4800], Wukong(?) [4800], Darius [6300], Jayce [6300], Rengar [6300] - chociaż on bardziej jungla, Riven [6300], Vi (?) [6300], Zac i Zed (?)

Każdy jest dobry, liczą się Twoje umiejętności :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...