Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Problem] Usuwanie punktów za ostrzeżenia

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Mój problem dotyczy się tej tabelki:

1365893304-U485574.png

Jak widać za spam jest 5 pkt. które zostanie usunięte w ciągu 180 dni

Ja dostałem te 5 pkt za spam jeszcze w 2012. Widać na obrazku poniżej

w033gyvwcr2j.jpg

Już dawno minęło 30 dni od tego ostrzeżenia a 5 punktów dalej jest na moim koncie.

Kolejny problem dotyczy ostrzeżenia za double post. W starym mpc za double było 5 pkt. dzisiaj są 3 pkt.. Ale to szczegół. Punkty za double powinny być usunięte w ciągu 30 dni. Na obrazku poniżej widać kiedy dostałem ostrzeżenie za double. 30 dni minęło już dawno a punkty za te wykroczenie dalej są.

ht3np7qn5mve.jpg

Ostatni problem dotyczy się tego:

6jm0juwe67w6.jpg

Powód: Inne

Skąd mam wiedzieć za co dostałem te ostrzeżenie ? Nawet w szczegółach nie ma żadnej notatki.

Dlaczego w waszej tabelce nie ma rodzaju przewinienia Inne ? Ile punktów jest za Inne oraz po jakim czasie kasują się punkty za Inne ?

Jeśli można to proszę o ściągnięcie tych ostrzeżeń.

Opublikowano

Ostrzeżenia <> stara tabela.

Stare ostrzeżenia tyczą się starszy regulaminów.

Usuwanie się ostrzeżeń po danym czasie, istnieje od czasu wprowadzenia nowego regulaminu, nie wcześniej (czyli tnie tyczy się warnów <7kwiecień)

1373369406-U138092.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Czyli ostrzeżenia za spam i za double zostaną usunięte tak ? 30 dni od wprowadzenia nowego regulaminu.

Gdzie znajdę starą tabelę ostrzeżeń o ile taka istniała.

Co z Inne ? Zostaną na zawsze czy kiedyś zostaną usunięte ?

Opublikowano

Czyli ostrzeżenia za spam i za double zostaną usunięte tak ? 30 dni od wprowadzenia nowego regulaminu.

Gdzie znajdę starą tabelę ostrzeżeń o ile taka istniała.

Co z Inne ? Zostaną na zawsze czy kiedyś zostaną usunięte ?

"Inne" to punkty ktore byly przed zmiana wersji ipb z bodajze 3.1 na 3.2 czy iles w 2011 i tak masz lepiej bo wczesniej to bylo 10% po zmianie wersji powod zmienil sie na inne ale % z np 10% zmienily sie na 1 punkt.

trzeba je zbic normalnie np tutem lub nagroda za konkurs.

sygna1.png

Opublikowano

Prawo nie działa wstecz. Jeżeli zrobiłeś coś przed wprowadzeniem nowego prawa, nie będziesz karany za to. Tak samo jest w drugą stronę.

"Inne" to punkty ktore byly przed zmiana wersji ipb z bodajze 3.1 na 3.2 czy iles w 2011 i tak masz lepiej bo wczesniej to bylo 10% po zmianie wersji powod zmienil sie na inne ale % z np 10% zmienily sie na 1 punkt.

trzeba je zbic normalnie np tutem lub nagroda za konkurs.

Masz wyjaśnione.

Cls.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...