Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Sponsora na serwer VPS

RancersMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha miałes wyłączyć serwer na 5 min, i go pojebałeś, pozdro.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Verco Nie ja Offlem serwer tylko Aron powod??jest taki,ze Hoster wywalil mnie z Teamu chodz to ja wpadlem na pomysl zrobienia tego serwera i wraz z Technikiem Azzom'em robimy serwer od nowa mam tylko zamiar zrobic go na VPS'ie zeby byl 24/7 .A moj nick z Metka [HA]Admin

1377863814-U611928.png

Opublikowano

chlopie nie wiem co ty cpasz ale zmien dilera bo Ci szkodzi powiedzialem Ci juz ,ze mnie z kims mylisz moze ktos mial taki nick jak ja a po 2 mowilem Ci wejdz na tsa z tym BlanciQ czy jaki on ma tam nick i zobaczymy a nie pierdolisz farmazony dzieciaku... Jak robilem serwer to jakos nic nie mowiles ,ze mnie znasz czy cos tylko jak serwer zostal skonczony wyjebales mnie z sieci zero inf a zarazem z Teamu jestes dzieciaki tyle .I nie szukaj wymowki ,ze rozwalilem jakis serwer .Pozdroo

PS; Sorki za "dzieciaka " ale bd tak do cb pisal bo inaczej twojego zachowania nie mozna nazwac.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...