Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komaryn, bagno

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile pamietam to w 8.5 mialy te mapy wrocic, jednak ani raz jeszcze na nich nie gralem, a na perlowej tylko 2 razy. O co chodzi? Jednak te mapy nie wrocily czy co?

Opublikowano

ja też nie grałem i raczej nie wróciły możesz to zobaczyć w pokoju treningowym jak sam zrobisz ;d

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Dziś grałem kilka godzin i ani razu nie trafiłem na którąś z tych map, więc raczej nie wróciły.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Miały wejść. Jednak tak się nie stało. Z powodu niedopracowania map, musieli porzucić ten pomysł. Zostaną one dodane najprawdopodobniej w kolejnych aktualizacjach.

Opublikowano

Perłowa rzeka zdarza się rzadko, a Komaryn i Bagno nie wróciły. Pewnie wrócą w next paczach :>
Pozdrawiam

shoob.png

Opublikowano

Ja już dodałem temat o tych mapkach!! Mapki nie zostały dodane do 8.5 i przez długi czas ich nie będzie. :) W ogóle zostaną dodane w 2013 roku jeszcze 12 (głównie miejskie) ! :)

Opublikowano

Oj, chyba nie wiesz co mówisz. Byłem w klanie i grałem cw, ale na wyznaczonych mapach. My mówimy o grze randomowej, a nie o kompaniach i cw. Tak samo jak w poprzednim uptade, wycofana była Smocza Grań, którą mogłeś spotać na kompaniach (mistrze i kadrowe).

Opublikowano

Widać że nie macie klanu...te mapy np bagno pojawiła się na CW więc wróciły i tylko tam raczej zostaną.

Z cw to one nigdy nie znikły.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...