Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość Expa Na Nastepny Lvl.

Rav4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pyttanie, jak zmienić ilożć wymaganego doświadczenia na next lvl. Wiem, że na xylongju bylo tak zrobione. Raczej nie chce mi się ustawiać każdego mooba osobno. Chodzi o to ,żeby szybciej lvle leciały. A i czy da się podnieść drop na całym serwerze jakoś szybciej niz zmianą wszystkich wartości po kolei w bazie danych? A może ma ktoś gotowy plik do filezili. Troche mi się nie chce zmieniać każdego mooba osobno.

Opublikowano

Zwiększanie, zmniejszanie dropu expa itp...

/priv_empire 0 1:item_drop <drop w %> <time> - Zwieksza drop itemkow o dany procent na okreslony czas

/priv_empire 0 2:gold_drop <drop w %> <time> - Zwieksza drop Yang o dany procent na okreslony czas

/priv_empire 0 3:gold10_drop <drop w %> <time> - Zwieksza drop Yang o dany procent na okreslony czas i mnozy razy 10

/priv_empire 0 4:exp <exp w %> <time> - Zwieksza exp o dany procent na okreslony czas

Przykład

/priv_empire 0 1 200 1000 Czyli Drop zwiększony dla wszystkich królestw o 200% na 1000h

Lub tak

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=92495&view=&hl=priv_empire&fromsearch=1

To jest na zwiększenie ale jeżeli chcesz zmienić wymagane PD na następny lvl to niestety ale nie pomogę

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...