Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Farma

Smiesne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest powiedziane że "musisz" mieć ileś tam farmy w danej minucie lecz myślę że w 10 minucie około 70 farmy

Opublikowano

10- 70-90

20-190-220

30- zalezy czy nadal jestescie na liniach, bo jak tak to 350ok. a jak mieliscie tf'y to 250.

sstwc.jpg

Opublikowano

10min- około 80

20min- 150-200

30min- 250

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

zazwyczaj wychodzi mi tak że w 20 minucie mam 180-200 farmy a później już nie mam jak farmić bo cały team pushuje mi mid'a i zaczynam zbierać kile

Opublikowano

To dobrze, oznacza to, że angażujesz się w teamfighty a dodatkowo posiadasz odpowiednią liczbę cs.

Jeśli grasz 'amatorsko', od tak, to nie musisz mieć ~600cs jak na turniejach, skoro masz ~300 i zbierasz kille, a team nie narzeka (A co najważniejsze, Ty nie narzekasz), to jest dobrze.

Opublikowano

W 10 minucie około 80-90. Potem zależy już to od tego ile gankujesz i kiedy wpadną wszyscy na mida

Opublikowano

zależy ile więcej...

w early więcej od enemy o ok 20-30 CS'ów, to jest w porządku

w mid-game więcej o ok 40-70 to jest dobrze

w late game jak outfarmisz kogoś na +100CS'ów to jest b.dobrze (a jak +150 to wyśmienicie)

Opublikowano

jak ktoś wyżej pokazał ile jest max i co ile się spawnią to najlepiej jak byś miał maxa ale jak masz do 10 jakoś z 80-100 to jest dobrze no i wiadomo jak masz kila to możesz mieć mniej. staraj się harasować i lastować jednocześnie przy każdej okazji lastuj i jak możesz to obijaj enemy. jeszcze jak się feedniesz w early to potem nie patrz tak na farmę bo masz fragi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...