Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cassiopeia jungle?

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słaby shit, zero potencjału od strony ganków, jungla wolna w cholerę (Same wilczki z pomocą zrobi w 2.05 minimum).

Opublikowano

Nie ma Gap Closera ani CC nie liczac ulta, więc oczywistym jest, że ssie i to bardzo.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

hehe jak chcesz trollowac to bierz twitcha na jungle grałem rankeda w gruźie i 8/6/22 xD , czyści nieźle ,ganki są op .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jak dla mnie to dałoby się to ogarnąć, oczywiście na normalu. Jungla by jakoś poszła a ganki - wystarczy wejść w krzaki i czekać aż przeciwnik będzie blisko, 100% trafienia trucizną + stun z ulti i do tego exhaust oraz pomoc swojego na linii jeżeli potrzebna. Na rankedach jednak by to nie przeszło.

Opublikowano

Cassio w junglę useless, z takich AP'ków to Zyra całkiem daje radę, nawet kiedyś junglowałem Zyrą na normalu i wyszło całkiem spoko xD Moby biją roślinki nic hp nie tracisz, ganki jako takie, Ult, E. Najgorszej z maną jak blue nie ma to tak trochę słabo ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ganki byłyby na Cassio bardzo słabe, wręcz nie opłaca się grać czymś bez dasha, a z 1 nikłym slowem i opcjonalnym slowem/stunem z ulta, który jak wiemy ma spory cooldown. Sustainu 0, przez całą junglę potrzebne byłyby potionsy, a ten 0,5 sec to ok, ale co tym zrobić jak skończy się nam blue buff, albo jeśli co gorsza będzie w teamie midder, który będzie go bardziej potrzebować? Moim zdaniem ten wąż nie da rady w jungli.

Opublikowano

Jak dla mnie to dałoby się to ogarnąć, oczywiście na normalu. Jungla by jakoś poszła a ganki - wystarczy wejść w krzaki i czekać aż przeciwnik będzie blisko, 100% trafienia trucizną + stun z ulti i do tego exhaust oraz pomoc swojego na linii jeżeli potrzebna. Na rankedach jednak by to nie przeszło.

to chyba tylko na bronze v nie stawiają wardów..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...