Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Wgranie pluginów itd MyBB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pomocy do wgrania różnych rang itd , pisać na gg najlepiej 17602311 , bo nie ogarniam . Moja wersja chyha 16.10

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Przy każdym modzie masz instrukcje do instalacji, srly?

Opublikowano

Jeżeli robisz według FAQ twojego silnika to na 100% masz te foldery tylko nie potrafisz ich znaleźć ;) aczkolwiek mogą być one innego języku ewentualnie.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Jeżeli robisz według FAQ twojego silnika to na 100% masz te foldery tylko nie potrafisz ich znaleźć ;) aczkolwiek mogą być one innego języku ewentualnie.

trochę zepsułem sprawe już wszystko wiem .

Gdzie mogę znaleśc poradniki o pozycjonowaniu strony

Opublikowano

a jak zrobić żeby po każdym poście wyświetlała sie reklama na których można coś zarobić , chodź na lepszy silnik

Opublikowano

a ma pytanie , czy da się kilka razy dać znaczek rang , np że administrator , może mieć administratora , technicznego itd ? (o te plakietki mi chodzi )

Opublikowano

Przekopiuj go z inc/languages/english/admin/, jak instalujesz wtyczkę to kopiuj zawartość folderu english do polish - nie wyrzuci błędu z langami.

Opublikowano

ale właśnie jest taki problem że usunołem jezyk ang , ale już wgrałem z innego plliku .

Nic z tego nie idzie wrzucisz mi na hosta tego plika ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...