Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Wylewanie Lawy i LogBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Zrobiłem serwer bukkit (nie dedyk) i wgrałem PermissionsEx, LifeMC, Essentials, OtherDrops, LogBlock, WorldGuard, WorldEdit. Jednak gdy koledzy się wlogowali jeden z nich zdobył lawę i chciał ją wylać. Jednak wyskoczyło mu ,,You are not permitted to use LAVA_BUCKET. Co zrobić?

Kolejny mój problem opiera się na LogBlocku. Stworzyłem baze danych tak jak pokazywał treekt (

) włączyłem serwer i działał gdy tylko miałem opa, po 2 wlaczeniu serwera juz nawet mi nie dzialal. Help!
Gość michal12386
Opublikowano

w sumie to dobrze bo lawą mogą porobić zniszczenia takie zabezpieczenia czasem się przydadzą i przez lawę mogą się stworzyć lagi ja miałem na parkourze lawę ze jak ktoś spadnie to się spali i były lagi zamieniłem to na bloki komęd z komedą /spawn i płytki naciskowe i lagow nie ma ;)

Gość michal12386
Opublikowano

to jest żałosne gdzie tu jest przekleństwo albo reklama ja użyłem tylko słowa parkour to jest przekleństwo żal -_-

Opublikowano

Serwer masz na jakimś hostingu? Jeśli tak, to sprawdź czy tam nie masz bazy danych mysql.

Nie polecam mieć bazy na kompie, ponieważ nie zawsze działa, jeśli się ma serwer na hostingu.

xxxx

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...