Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pościgi

Smok1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w nfs 4 dzień i jeszcze nie rozumiem całkiem tej gry, lecz z jednym mam problem. Mająć coś koło 8 lv podczas pościgów trudno mnie było złapać, pędziłem do przodu, nawet po kilka radiowozów pędziło koło mnie i nie mogło mnie złapać, a teraz mam bodajże 14 i zauważyłem że policjanci z łatwością mnie wychytują. Jade do przodu, 2 radiowozy koło mnie i po kilku sekundach mnie mają. Zmieniło się coś na pewno, bo wcześniej jeżdziłem przez kilka minut z przebitą parą opon, ścigało mnie kilka radiowozów to mieli problem żeby pasek mi się zapełnił, dopiero gdy któryś SUV wjechał mi na czołówę i przygniotło mnie z koło 10 radiowozów. Co zrobić żeby pasek złapania przez policje( nie wiem jak go nazwać profesjonalnie) zapełniał się wolniej ? Skandalicznie jest dać się złapać jadąc przy 140, przez 2 radiowiozoy, w przeciągu sekund kilku[według mnie to jest coś nie tak]. ;| Z góry dzięki. :)

Zapłacę za podexpienie na mapce Pu-Kong na serwerze Elitemt2. Pisać pw !
Dlaczego tak ?;> Kamermod wywala mnie z tej mapki(to dla wątpiących)

Opublikowano

Koło licznika prędkości masz takie kółko i tam są liczby od 1 do 5. Im wyższa liczba tym większy poziom poszukiwań przez policję.

Nie można tak zrobić, żeby wolniej przesuwał się pasek "złapań przez policję".

Opublikowano

No wiem o co w tym chodzi. Lecz dzisiaj 2 radiowozy po 2-3 sekundach mnie złapały podczas jazdy... A w weekend pasek na pewno zapełniał się wolniej. ;)

Zapłacę za podexpienie na mapce Pu-Kong na serwerze Elitemt2. Pisać pw !
Dlaczego tak ?;> Kamermod wywala mnie z tej mapki(to dla wątpiących)

Opublikowano

To jest zależne od poziomu Twojego "zatrzymania" Jeżeli czerwony pasek na dole się powiększa bo jest wokoło Ciebie dużo policji to nawet chwilowo rozpędzając się do 200 możesz zostac złapany jeżeli nadal jest przy Tobie ich dużo a w rzeczywistości nikt nie zajechał Ci konkretnie drogi i zostajesz złapanay niestety o dziwo przy 200 km'h :D Miałem taką sytuację raz po prostu jeżeli tak się dzieję używa się uniku awaryjnego :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Po prostu to wina auta nie ma aż takiej przyczepności i po prostu dłużej się rozpędza i śliska. Złapiesz większe umiejętności i będzie o niebo lepiej . Początki są uciążliwe.

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...