Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Destinyms ?

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od miesiąca nie grałem w MapleStory i postanowiłem sobie trochę popykać.

Jednak moje pytanie brzmi... Czy DestinyMS jeszcze istnieje ?

Był to jedyny private server który był fascynujący (jeszcze miesiąc temu) i grałem na nim 5 miesięcy.

Chętnie popykałbym sobie znowu swoim NL i Bish`em.

Niestety kiedyś słyszałem że DestinyMS zmieniło ver. na v.75.

To nie problem, tyle że podobno usuneli all accounts które były poniżej 120 lvl i miały na koncie 2 tygodnie nieaktywności.

Chyba usuneli mi 119 Priest xD Ale to inna bajka.

Więc moje pytania :

Czy istnieje jeszcze DestinyMS ? Szukałem w google ale trafiłem na jakąś nie estetyczną stronę która wyglądała jak fake (kradzież kont).

Jeżeli DestinyMS nie istnieje to może znacie jakiś server z low rate który też jest dość popularny, gra na nim dużo osób, 24/7 itd. ?

Proszę nie podawajcie mi serverów typu 999999999999999999x Exp FbiJaj bFo mUm jUsH dfUseTnY leFeeeL

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Po pierwsze nikt nie robi już serwerów z rate powyżej 3000-5000x ;)

Po drugie, wystarczy wejść na GTop 100, jeśli nie znajdziesz tam Destiny to znaczy że nie istnieje(chociaż z tego co się orientuję to mieli jakieś problemy i na razie jest zamknięte), ale jestem w 90% że istnieje. Patrz też na inne Private Servery, bo któryś z nich może być kontynuacją DestinyMS(będzie napisane w opisie).

Temat zamykam.

Link do GTop 100:

http://www.gtop100.com/maplestory

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...