Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki Typ Serwera Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie jaki typ serwera wybrać i jak na nim zarobić na utrzymanie np. Dedyka nie że lecę na kasę tylko Chciałbym żeby serwer się utrzymał wiem ze tak 2-3 Miesiące nie będzie takich dużych zarobków .

1. FB

2. RP

3. RPG

4. SURVIVAL+FRAKCJE

Proszę O Komentarze Pod Tematem :)

Serwer 30 Slotowy

Kwota : 55 Zł

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

30 slotów...

FB, ale nie taki zwykły, jak inne tylko z własnymi autorskimi pluginami itp ;)

surprise motherfucker

Opublikowano

Co do utrzymania serwera - to zrób ItemShop, w którym będą rzadkie przedmioty, ale żeby nie było za drogo, bo nikt nie kupi ;)

Zrób też różne rangi z przywilejami do kupienia, np. vip, supervip

@edit

a gdybyś zdecydował się na serwer sv+frakcje to koniecznie w is'ie dodaj obsydian, np. stack za 2zł+vat

surprise motherfucker

Opublikowano

Na 30 slotów to chyba tylko Freebuild, ale jakbyś miał ich trochę więcej do super byłoby zobaczyć naprawdę dobry serwer RPG :)

Opublikowano

Freebuildów jest teraz mało, bardzo by przydał się taki serwer. Jeżeli już będziesz chciał postawić freebuild, zainstaluj plugin PlotMe dzięki któremu działki będą rozdawanie automatycznie :)

Opublikowano

Najlepiej zrobić na serwerze kilka map 1 do FB a 2 do Survivalu a 3 np do surowcowej mapki. A do zarobku to tak jak w poście powyżej zrób rangi np. VIP - SuperVIP zaproponuj jakies ciekawe rzadko spotykane itemki w itemShopie.

Opublikowano

Polecam FreeBuild . Gram na takim jednym zaje****** . Naprawdę gra się świetnie :)

Opublikowano

Hardcore, ale dodanie do niego czegoś wyjątkowego, czego nie ma na zbyt wielu serwerach :)

Pomogłem? Nie bądź skąpy, daj Like:)

Opublikowano

Proszę O Odpowiedzi W Których Jest Jak Mogę Zarobić Na Serwer Np. Na RP !

I Proszę O Propozycje O Innych Typach Serwera Nisz Wypisałem

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...