Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]W jaką strone badania ?

hubert1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do was pytanie. Z którego państwa badać czołgi. Zalezy mi na duzym pancerzu i duzej mocy ognia czyli takiego tanka :D Wypiszcie jakie czołgi po koleji kupować (mogą być też niszczyciele)

Opublikowano

Jeżeli chcesz duży pancerz, idź w niemieckie. Jednak one, na początku nie mają tak silnej mocy ognia jak ZSRR. Ja poszedłem niemiecką linią do E-100 czyli Leichttraktor --> Pz.35 (t) --> Pz.38 (t) --> Pz.38 (t) n.A --> Pz.IV --> VK 3601(H) --> Tiger --> Tiger II --> E-75 --> E-100.

PS: Jeżeli chodzi o TD's to każda linia ma swoje zalety. Ja także poszedłem w niemiecką, jednak z tego co się orientuje dobra jest rosyjska, francuska i amerykańska (oczywiście mówię tutaj o wyższych tierach).

Opublikowano

Ja Ci polece ZSRR od kv-1 wzwyż :) Kw-1 ma bardzoo mocny pancerz i siła ognia :) Robisz tymi czołgami roz**dol :) Duży fun z gry tymi czołgami :)

Opublikowano

Ja polecam za to strone do IS-4 ponieważ maja bardzo dobry pancerz niezbyt mobilne ale maja dobry dmg ale nie zbyt celne

Daj "+" to nic nie boli, a ile pomaga.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej Do is7 przez kw1s is itp, albo do e100 przez tigery, dużo frajdy z gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...