Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zeby grac w TERE trzeba plaicic realne pieniadze?

SanSilas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie zastanawiam sie nad rozpoczeciem gry w TERĘ, jako, że kiedys obiła mi sie o uszy wieśc o tym ze trzeba placic po to aby normalnie cieszyc sie gra. Czy wkoncu przyjdzie taki moment ze trzeba placic zeby przejsc do konkrentej lokacji lub cos? Prosze o mozliwie wyczerpujaca temat odpowiedz.

Tomekrusz.png
Opublikowano

Mój kolega grał w Tere i jeszcze nic nie musiał płacić. Poza tym wydaje mi się, że to gra Free To Play ale jak chcesz ulepszenia to chyba płacisz kasę realną (żeby mieli się z czego utrzymać). Tak mi kolega bynajmniej mówił.

Weteran
Opublikowano

Dwoje userów dobrze mówi gra to F2P płacisz może za jakieś dodatki do gry nic więcej

Bez wydawania kasy też możesz osiągnąć wszystko : )

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Tak jak osoba UP napisała. Jednak, nie wnikałam jak to dokładnie jest w Terze, ale w Aionie jest tak, że jeżeli chcesz sprzedawać itemy innym graczom to musisz kupić Gold Packa [za realne pieniądze], jest tego plus, że możesz kupić od innych graczy za wirtualne [nie pamiętam jak nazywały się 'yangi' w Aionie, coś na 'k'?].

Znajomy ma 60 lvl oraz parę innych 40+, nie płacił za nic, więc możesz grać ile dusza zapragnie. Świetna gra, polecam Ci :)

Opublikowano

Cała gra jest F2P. Jedną z możliwosci wydania pieniedzy na gre to bezsensowne kupienie mounta albo pierdułek z IS lub mądrzejsza wersja kupienie konta premium czyli TERA Club. żadnej opcji nie posiadam ponieważ jestem juz teraz niedzielnym graczem ale wiem że TERA club daje mnożnik expa i inne podobne udogodnienia

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...