Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Domena .pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podpialem domene pl pod xaa .Tylko problem w tym ze nie wiem czy wszystko dobrze zrobilem.

Gdy wpisuje nazwe strony z domena .pl to pokazuje sie

Index of /

Tak jak gdyby nie bylo wgl plikow.Czy popelnilem blad czy mam nadal czekac az domena zostanie dobrze podpieta.]

Dodam ze czekam juz z 15h

Opublikowano

Żeby treść odrazu wyświetlała się na stronie musisz nazwać plik index

Opublikowano

wejdź do niego i zrób plik index.php

do tego pliku wrzuć po prostu kod strony i tyle :) a jak nie to po prostu do public_html wrzuć to.

Opublikowano

Nie. Jeżeli masz pliki wgrane do public_html to coś powinno być na stronie, a nie Index of... Jesteś pewien, że wgrałeś to co trzeba do odpowiedniego folderu? Daj może ss z poziomu ftp jak to wygląda, bo dziwna sprawa... I dlaczego to się znajduje w językach programowań...? Przenoszę.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Znaczy jesli chodzi o wgrywanie to nic nie wgrywalem...forum dziala normalnie na domenie xaa.pl.

Chcialem podpiac domene .pl.

Poszedlem spac.Gdy wstalem rano domena .pl juz dzialala lecz pojawia sie index of...

A na ftp w public_html pojawil sie pusty folder "nazwaforum.pl" oczywiscie zamiast nazwaforum jest moje forum.

Opublikowano

Bo jak podpinałeś domenę pod xaa to nie odznaczyłeś że ma ci zrobić nowy folder do domeny...I teraz pewnie masz folder o nazwie takiej jaką masz domene, w rzuć tam pliki i powinno być ok :)

Opublikowano

Mialem ustawiony katalog plikow domeny /public_html/nazwaforum.pl

Zmienilem na /public_html i teraz gdy wchodze w domene .pl przekierowuje mnie na domene xaa.pl ocb?

@Dziwna sprawa..przekierowuje na domene xaa.pl tylko wtedy gdy nie dodam na poczatku "www"

gdy napisze "www.nazwaforum.pl" forum normalnie funkcjonuje na domenie pl....

Nie rozumiem tego, jak to zmienic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...