Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ile drogi do 30 lvl

hubi277

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce się zapytać ile zajmie mi wbicie od 20 do 30 lvl aktualnie mam 80 expa do 21 dziennie gram 2 do 4 rund ile mi to zajmie?

Opublikowano

Ja myślę, że trochę więcej niż 4 miesiące.

W League of Legends znajdziesz mnie pod nickiem: OobLowoO <= Naciśnij

Zobacz mój stream na twitch'u!

Opublikowano

Powiedzmy, że grasz te 4 gierki dziennie i mniej więcej dostajesz w nich za dobre staty +/- 150 EXP(dodatkowo 200EXP za wygraną dnia).
Myślę, że gdzieś tak 3 tyg. i masz 30 ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Ja tak z 6 miesiecy moze z 5 wbijałem :> Ale tak jak sie gra 24h na dobe to mozna w 3 miechy :>

496b489f5de68.jpg

Opublikowano

Ja tak z 6 miesiecy moze z 5 wbijałem :> Ale tak jak sie gra 24h na dobe to mozna w 3 miechy :>

Ja w 6 miesięcy to ja od 1 do 30 wbiłem :)

lh0j.png

Opublikowano

Jest opublikowana najlepsza metoda na exp. Bierzesz 2 znajomych i gracie bardzo szybkie 3vs3. Szybki push bot i gra kończy się w 8-10 minucie. Jak się postarasz to 30lvl w dwa dni wbijesz

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja od 1 do 30 w miesiąc wbiłem .

a od 20 do 30 tak jak ty piszesz to max 2 tyg.

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

Jeśli będziesz stosował się do tego [nie polecam, jeśli to twoje pierwsze konto, bo wbijesz szybko 30lvl i nie będziesz miał pojęcia o grze, a już broń Boże zacznij od razu grać rankedy]

http://www.mpcforum.pl/topic/936245-tutpotrzebujesz-wbic-szybko-30-lvl-zdobyc-szybko-ip-to-poradnik-dla-ciebie/

zakładając, że masz 20lvl i 0 expa [żeby się łatwiej liczyło], aby zdobyć 30lvl potrzebujesz 24'407 expa.

Sugerując się danymi zawartymi w temacie, do którego odnośnik podałem [nie sprawdzałem tego osobiście], w ciągu godziny bez EXP-boosta jesteś w stanie zdobyć "50-65 expa za gre co daje 450-600 xp na godzine"

Rozważając dwie możliwości:

• za każdą grę dostajesz minimalną ilość exp'a, czyli wbicie od 20 do 30 poziomu summonera zajmie ci: 24'407/450≈ 54,238 godziny, czyli 54 godziny i ok. 14 minut. Zależy to od czasu poszczególnych gier etc etc. Można więc założyć, że będzie to trwało około 54-55 godzin. Teraz sam sobie policz, ile godzin dziennie grasz i ile dni ci to zajmie.
  • drugą możliwością jest otrzymywanie za każdym razem maksymalnej ilości exp'a, a więc 600 / godzinę. 24'407/600≈40,68 godziny, co stanowi około 41 godzin.

Podsumowując, ilość czasu potrzebna na zdobycie upragnionego poziomu będzie zawierała się gdzieś między 41 a 55 godzinami. Zakładając oczywiście najbardziej optymalną wersję, krótkie gry oraz brak przerw.

Opublikowano

Moj kumpel wbil w 2.5 miesiaca od 1 do 30 maniak. mi to zajelo pol roku xD

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Ja myślę, że trochę więcej niż 4 miesiące.

Ty żartujesz czy grasz w jakąś inną grę i sam nabijałeś 6miesiące ?

W max 2-3 tygodnie nabijesz ;)

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

Jak tak malo grasz to z 3 tyg. Polecam grac boty 3v3 jesli zalezy ci na szybkim wbiciu 30

Mało?

#TOP

Około miesiąca. Tylko nie graj z botami, bo nie lvl się liczy, ale skill ;)

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

mozesz tez Grac Gry Niestandardowe tam za 45minut Gry dostajesz 145-170 Expa. Tylko ze nie liczy sie tam wygrana dnia wiec musiałbys przynajmniej jeden meczy wygrac normalnie. A i oczywiscie 5x5 w tej grrze :). Zycze powodzenia ja wbijałem dokładnie 10 dni z 20-30 :)

Opublikowano

Nie chodziło mi o to :> Chodzi , ze moze 6 albo 5 miesiecy :> Boże boże :

496b489f5de68.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...