Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycję i pytania :)

bilon22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Proponuję dodać (wiem, że to nie jest takie hop siup :D) tabelki. Chciałem ładnie wkomponować grafikę, w tekst, ale nie mogłem tego zrobić :C Dlatego uważam, że warto dodać możliwość tworzenia tabelek.

2. Jeżeli już powstanie dział proponuję stworzenie odpowiedniego poddziału, w którym będziemy spisywać wszystkie SnapShoty.

Czy ten dział będzie miał charakter gazetki, czy raczej mamy spisywać TYLKO nowości z Minecraft?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Tabelkę w bb-code/html? To jest raczej aktualnie niemożliwe. Jaki dział, po co jakiś poddział? o.O To mają być głównie nowości, jednak nie wykluczone, że nie znajdą się też jakieś minecraftowe hity.

Opublikowano

To chociaż używać tych samych tagów do snapshotów (aby było łatwiej odnaleźć wszystkie na raz i porównać zmiany ;))

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Jest ten temat to w sumie napiszę tutaj żeby nie robić spamu jakiegoś :P
Znalazłam 2 fajne rzeczy w internetach:

1. zrobienie "ukośnych bloków"

2. Projekt "Block by Block" odnośnik -> http://blockbyblock.org/

O obu mogę w sumie napisać w najbliższym czasie. Mogę objaśnić czym zajmuje się ten projekt i po co powstał. (a jest on związany z MC więc myślę, że temat by się nadał)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...