Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ethana.eu

Gander9971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ethana dała dupy, padła, nie mają graczy, robią reaktywacje z nadzieją, że coś natrzepią na isie, prosze was ile wy dni juz w metka gracie... szkoda czasu na takie serwery

Opublikowano

Ethana dała dupy, padła, nie mają graczy, robią reaktywacje z nadzieją, że coś natrzepią na isie, prosze was ile wy dni juz w metka gracie... szkoda czasu na takie serwery

Ocenisz nas po starcie.

Póki co nie gadaj bzdur.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

2 raz nie zagram.

Po 1 za duże ryzyko że znowu padnie

Po 2 cały wcześniejszy czas poszedł na marne i nie będzie żadnych bonusów dla tych co grali wcześniej i cos osiągneli.

Po 3 zioła dropią tylko z charona oraz Smoka. To nic że miałem broń +9 jakieś 10 wypraw. Z tego każda wyprawa zajmuje coś koło 10-15 minut

po 4 Niby są bany za wh ale tylko dla tych co nie są wyróżnieni latał za mną GM przez dobre 30 minut a atlav2 a ja expiłem sobie na wh spokojnie, i nic mi nie zrobił chociaż kiedy pojawił się powiedziałem na ts'ie o kurwa GM obok mnie a ja sobie na wh gram, oczywiście on na tym ts był nawet na tym samym kanale

po 5 eq z navi było rozdawane na lewo i prawio

po 6 brak zabezpieczeń przed włamaniem do bazy, GM-owie którzy rozdawali eq z navi na lewo i prawo

po 7 Bugi na bony, to nie jest żadne zabezpiecznie przed bs'em bitch please

po 8 Murliz nie ma mutacji przez co jest wyśmiewany przez 90% graczy, to też odstrasza

To tyle, pozdrawiam PadamWGrocie

Opublikowano

To doskonale bo pytanie zadałem czy zostanie po staremu :) to tak na pewno wpadnę :) juz czekam na piątek

PS mam nadziej ze nie będzie tego żałosnego anty bs to była porażka ....

Opublikowano

2 raz nie zagram.

Po 1 za duże ryzyko że znowu padnie

Po 2 cały wcześniejszy czas poszedł na marne i nie będzie żadnych bonusów dla tych co grali wcześniej i cos osiągneli.

Po 3 zioła dropią tylko z charona oraz Smoka. To nic że miałem broń +9 jakieś 10 wypraw. Z tego każda wyprawa zajmuje coś koło 10-15 minut

po 4 Niby są bany za wh ale tylko dla tych co nie są wyróżnieni latał za mną GM przez dobre 30 minut a atlav2 a ja expiłem sobie na wh spokojnie, i nic mi nie zrobił chociaż kiedy pojawił się powiedziałem na ts'ie o kurwa GM obok mnie a ja sobie na wh gram, oczywiście on na tym ts był nawet na tym samym kanale

po 5 eq z navi było rozdawane na lewo i prawio

po 6 brak zabezpieczeń przed włamaniem do bazy, GM-owie którzy rozdawali eq z navi na lewo i prawo

po 7 Bugi na bony, to nie jest żadne zabezpiecznie przed bs'em bitch please

po 8 Murliz nie ma mutacji przez co jest wyśmiewany przez 90% graczy, to też odstrasza

To tyle, pozdrawiam PadamWGrocie

Muszę odpowiedzieć.

1. Jakieś ryzyko jest, ale minimalne ;) Bowiem nic nie jest doskonałe.

2. Reset - zaczynamy od nowa. Będzie bonus exp na starcie.

3. Zostanie dodany drop ziół do innych bossów/metków.

4. Mogła być to Arisa, a bana nie dostałeś bo wtedy nie posiadała jeszcze księgi Administratora (możliwość banowania itd)

5. Navi było, bo byli nietrafni gamemasterzy oraz luka w IS.

6. To samo co w pkt. 5 - Luka w IS (której oczywiście teraz nie będzie)

7. Bony zostały naprawione 2h po wyłączeniu serwera. Już wszystko gra jak należy.

8. Murilz jest człowiekiem, nie posiada takiej mocy przejścia mutacji w 1h ;)

Jest w trakcie, wprost proporcjonalnie do wieku. Jestem grafikiem, a tu chyba liczy się co innego

jeśli się nie mylę - umiejętności i doświadczenie. Bardzo dojrzale, że za plecami mnie "wyśmiewacie"

a prosto w "oczy" nikt mi tego nie powiedział i nie pośmiał się sam na sam, tylko przy kolegach ;)

Staję na głowie, aby Wam dogodzić, zakładam fanpage, wchodzę co chwila na forum,

udzielam się, informuję na miarę swoich możliwości, załatwiam ts, rekrutuję do teamu

odpowiedzialne osoby, robię wszystko co mogę - i co? - w bardzo ciekawy sposób to doceniacie, rozumiem.

Jeżeli jesteś typem ludzi którzy patrzą na wiek, to Tobie podziękujemy,

bo u nas liczy się zupełnie co innego.

Pozdrawiam.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

I tak nie pogram jak ruszy 2 raz. :) Nie poto jebałem 137 lvl.... + eq na 135 :> I chuj poszlo sie jebac. Szkoda mi Ozgiego ktory wyjebal na ISa a nic nie ma stego teraz. ;] Tak sam ote navi... kolejny fail

Opublikowano

Reset - zaczynamy od nowa. Będzie bonus exp na starcie.

I co z tego expa na starcie skoro niektórzy wpakowali już w IS'a sporo kasy ( nie mówie o sobie).

1310050507-U250359.jpg

90% ostrzeżeń. Pjona !!

Opublikowano

Ja wbiłem 163 lvl i z niecierpliwieniem czekam na piątkowy start. Co z tego, że z 48 h byłem 24 h w grze, na początku było mi szkoda troche, ale przecież " ITS ONLY GAME !" "NO RISK, NO FUN".

btw. Smocze monety zostaną oddane, dla mnie tez się to liczy :)

~~Pozdrawiam NexuS

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie to nie jest miejsce na takie sprawy ;)Zgłaszam do zamkniecia.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

I co z tego expa na starcie skoro niektórzy wpakowali już w IS'a sporo kasy ( nie mówie o sobie).

Kody będą działać ponownie.

Jeżeli chcecie prowadzić dalszą korespondencję proszę pisać na PW - podam link do forum.

Temat do zamknięcia.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...