Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawód , szkoła średnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idz do Liceum mundurowego na profil Pilota. Mój znajomy chodzi i w 2 klasie mieli za darmo organizowane skoki spadochronowe.

Opublikowano

Idz do Liceum mundurowego na profil Pilota. Mój znajomy chodzi i w 2 klasie mieli za darmo organizowane skoki spadochronowe.

Żeby iść na pilota, trzeba mieć super zdrowie 0 plomb w zębach itp.

Możesz iść na wojskowego wtedy skaczesz z samolotu na pustynie treningowo.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Jesteś pewny że chcesz iść w tym kierunku? Mam takie wątpliwości z tego powodu, iż ten zawód na pewno jest mało opłacalny? Nie interesuje Cię coś innego?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Na pilota nie liczy się tylko kondycja, ale i łeb. Skoro do jakiejś szkoły profilowanej się nie dostaniesz, to najwidoczniej czegoś Ci brakuje. Idąc na jakieś 'specjalne' profile, najlepiej iść do dobrej szkoły, bo to jest dobry start w kolejne, nazwijmy to 'awanse'.

Opublikowano

Niech idzie na to co go interesuje a nie tam gdzie jest kasa. Przynajmniej wyjdzie człowiek z pasją a nie jakiś debil jak większość przykładowo na technikach informatycznych która idzie tylko dlatego że to przyszłościowy zawód a nie mają nawet pojęcia o programowaniu czy grafice komputerowej i za huja im to nie wchodzi do głowy.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ważne co wybierzesz, żeby dorwać robote liczą się znajomości.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Jesteś pewny że chcesz iść w tym kierunku? Mam takie wątpliwości z tego powodu, iż ten zawód na pewno jest mało opłacalny? Nie interesuje Cię coś innego?

A czy wszystko musi być uzależnione od pieniędzy? Polecam tobie obejrzeć to:

Najważniejsze w życiu jest robić to co się lubi/kocha, a nie to co przynosi zysk. Świetny filozof Allan Watts ładnie to ujął w powyższym podcaście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...