Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UWAGA!WKLEJANE BRONIE:MOŻLIWY KONIEC!

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dotarła do mnie dziś wiadomość , iż dziś w nocy zostanie wydany patch , który zakończy działanie "retaili".Nie wiem czy wiadomość jest prawdziwa , ale jeśli ktoś nie chce stracić konta , a wie jak robić retaile polecam ich chwilowe usunięcie.

Pozdrawiam.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Dotarła dobra wiadomość do Ciebie .. Ale może nie usuną tych broni ..

Patch ma byc dzis o 24 prawdopodobnie ..

Popieram o usuniecie broni z kont od 8 lvl ++ bo moze to sie okazać prawdą..

Pozdro

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Sprzedam/Wymienie mojego Vip hacka wiecej na gg 2383934

Wymienie na konto na plemionach lub ogame....

Opublikowano

Ale przecież mozna usunać i po patchu zalozyc nowe konto wkleic bronie i zobaczyc czy nie banuja i potem wklepac na to co sie mialo przed tem . Ja tak zrobie .

Hmmm...

Ladowanie sygnaturki zakonczone w 50 %...........Errorrrr.....Sygnaturka sie nie załaduje.....

Opublikowano

Tak na pewno zrobię ale sądzę że zrobią coś co uniemożliwi dodawanie broni...może poprostu trzeba będzie poczekać na nowy Cheat Engine lub Art Money.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Ja rowniez slyszalem o tym. I mysle ze to prawda rowniez pisza o tym na innych forach wiec lepiej usuncie bronie z tych lepszych lvli a na tych slabych zostawcie i sie sami przekonacie a jezeli to sie nie sprawdzi to znow dodacie ale lepiej zachowac ostroznasc bo nigdy nic nie wiadomo z k2 ;/

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

Haha ^^ I ja mam ten + że nie muszę usuwać tych broni, bo je normalnie kupiłem(co prawda za 2k dinarów każdą i na 30 dni, ale oryginałka) xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Prawidlowo ja tez juz wykasowalem wszystkie nielegalne bronie ;] (z tych lepszych kont ;]) [ na 1 lvlu zostaly zobacze czy to prawda ;] ]

WarRock dla Ciebie 7 liter dla mnie całe życie!!!^^

wrLogo.gif

PoMoGłeM? dAj 5 *=]

Moje gg to 8704814. Jeśli masz problem pisz. Odrazu mówię nie odpisuje na głupoty!

Chętnie zostanę moderatorem działu warrock.
Opublikowano

Ja bym na waszym miejscu od razu ticketa wyslal zeby mi konto zbanowali przynajmniej nie bedziecie musieli czekac do jutra ^^

Opublikowano

EJ czy jak ktoś ma premium to go nie banują?

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Opublikowano

LUDZIE WIADOMOŚĆ FAŁSZYWA. GODZINA 1:00 UPDATE A JA MOGE DALEJ WKLEJAC I NIE DOSTALEM BANA OD 2 GODZIN I 20 MINUT. MOZNA SPOKOJNIE GRAC

Jak ja lubię allegro.

Opublikowano

gram od 1:30 do teraz i nie dostalem bana kicka ani nic , mozna spokojnie grac...

ps.zapomnialem sciagnaac bronie wtedy wklejone i mi nie zbanowali x]

STARAM SIĘ Pisać Poprawnie Po Polsku :)
Opublikowano
gram od 1:30 do teraz i nie dostalem bana kicka ani nic , mozna spokojnie grac...

ps.zapomnialem sciagnaac bronie wtedy wklejone i mi nie zbanowali x]

POTWIERDZAM!!

Opublikowano

ja w ogóle broni nie usuwałem bo wiedziałem, że to zwykła sciema. Oni chcą byśmy usunęli bronie, a potem zmienią value i już ich tak szybko nie damy.

Opublikowano

Ja dostałem przed UPDATE bana na acc z wklejonymi brońmi ale pewnie za to, że mnie zreportowali. Dzisiaj zrobiłem nowe acc i grałem z półtorej godziny na wklejonych broniach (0 banów i 0 kicków). Ten UPDATE, że nie będzie wklejonych broni to ŚCIEMA... I tak jakbym bana nie dostał to bym nie usuwał broni...

Mój brat i kumpel mieli całyczas wklejone bronie i nie dostali banów i nie usuneli z acc broni "nielegalnych".

Opublikowano

Ten patch to sciema...

Ale pod koniec maja ma byc nowy patch z broniami , px , mapami........

Ale sadze ze oni tego nie zlikwiduja ...

Hmmm...

Opublikowano

wbijajcie broni ile mozna i jak najwiecej gdy juz macie wbite bronie to nie zbanuja nawet jak zmienia value broni a i zbanuja chyba ze podczas gry was GM zobaczy z wklejonymi bronmi taki kazuya albo xnicolaxx

Opublikowano

Te ostrzeżenia już są nudne....

Bany miały sie juz posypać 2 tygodnie temu i nic

Myśle że w K2 niomu sie niechce dupy ruszyc żeby coś z tym zrobić ale to nawet dobrze xDD

Opublikowano
Myśle że w K2 niomu sie niechce dupy ruszyc żeby coś z tym zrobić ale to nawet dobrze xDD

A ja uważam że k2 nie potrafii zrobić żeby dawało bany dla wszystkich graczy z wklejonymi broniami. Bo pb myśli np: że do assualta l85 to tak samo jak standardowa broń k2.

k2networkiv2.png
Opublikowano

ej, banów nie ma ale valute pozmieniane

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Sami zrobili grę tak nie dorobioną że teraz mają problem...bo zmienić value broni itp...to nie jest prosta sprawa.Ja wole dobrego CoD'a 4.Zero lagów(niewiem jak to możliwe) ani hackerów.Super gra.I wszystko za darmo + możliwość robienia własnej postaci.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...