Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] za 3150 dla początkującego

allinone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można mnie nazwać początkującym, gdyż mam dopiero 13lvl. Fajnie mi się grało Ashe, Jaxem i Wukongiem, jaką postać mi polecacie za 3150 i gdzie nią grać? Jeszcze nie mam żadnego stylu gry, więc jestem otwarty na wszystkie propozycje

signature.png

Opublikowano

Chciałbym Ci pomóc ale nie mam jak :P
Z darmowej rotacji pograj postaciami i zpreferuj sobie 2 typy gry (proponuje TOP i MID) najlepiej na małym lvlu gdyż z mida szybkie ganki a na topie masz spokojną grę 1na1 ;).
Poleciłbym ci Shaco jako że jesteś początkowym graczem a jego skille ratują z opresji w pare sekund a przeciwnik zostaje w tyle i Cie szuka z 2 minuty ;P
Shaco posiada mocny dmg , klona który jeśli grasz pod ap , wkurza masakrycznie zdejmując olbrzymi dmg , W (Boxy) jedna z najbardziej znienawidzonych rzeczy przeze mnie , biegniesz za shackiem który ma 15hp ucieka ci na farcie + wpadasz w boxy a gdy masz resztowke hp on po prostu znika (Q) teleportując się na odległość flasha , najbardziej wkurwiająca postać zaraz po teemo.
Poleciłbym Ci go jednakże teemo bardzo dobra postać lecz trudna do ogarnięcia , w nie powołanych rękach może mieć staty 0/20 ;S

Opublikowano

Katarina - mid. Bierzesz Flash+Ignite (nastawienie na wygranie linii) albo Teleport+Ignite (w tej sytuacji zawsze dobrze mieć warda w ekwipunku) albo Flash+Tele (nastawienie na pomoc teamowi), o runkach nie piszę, bo nie masz 30. Gra się nią naprawdę fajnie, ma jeden z najzajebistszych passywów w grze (15sec z cooldowna po killu/asyście), wszystkie skille no cost. Dobrze wdupisz ulti w TF i już wygraliście :D

Opublikowano

Master Yi:

+ Mobilny

+Łatwy do Ogarnięcia

+Szybka Ucieczka na R

+OP damage pod AP

Jeżeli już go masz ,albo go nie chcesz to 3150IP weź

Pantheon:

+ Łatwy Harass

+Dobijanie z Ulty podczas ucieczki przeciwnika

+Stun

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Z tego co widzę, Shaco jest trudny do ogarnięcia, Akali miałem, ciężko się gra, ale daje to dużo funu ;) Masterem nie grałem, Pantheonem grał mój kolega, ale też podobno ciężki do ogarnięcia, na razie obczaję Mastera Yi ;)

+Katarinę

signature.png

Opublikowano

Jak najbardziej Katarina, też byłem kiedyś w tej samej sytuacji i wybrałem kate, jest świetna - dobre skille i świetna passywa

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Ja polecam ci Corki dlatego ze jest to bardza latwa klasa do ogarniecia i ma dobre Skille ;) Dla kazdego poczatkujacego ;)

Chociaz jak pisza inni tez polecam Katarine . Swietna klasa bardzo dobrze mi sie nia gra ;)

Opublikowano

Polecam Mordekaisera :

+przy odpowiednim buildzie slow

+spam skill q/e

+dobry haras

+trudno go skontrować

+brak many

-słaby na tf'ach

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...