Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w jakim banku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, który bank ma najkorzystniejszą ofertę dla uczniów/studentów 18+?

Najbardziej zależy mi na darmowym wpłacaniu/wypłacaniu kasy, darmowych przelewach przez internet oraz darmowym utrzymaniu konta.

Opublikowano

Teraz większość baków ma takie oferty, ale nie wiem czy utrzymanie kont też darmowe.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Witam, który bank ma najkorzystniejszą ofertę dla uczniów/studentów 18+?

Najbardziej zależy mi na darmowym wpłacaniu/wypłacaniu kasy, darmowych przelewach przez internet oraz darmowym utrzymaniu konta.

Sprawdź ofertę Alior Sync. :)

Opublikowano

Także polecam Mbank lub WBK zero problemów wszystko na czas przychodzi, jedyny minus z WBK to że 5zł za prowadzenie konta.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeśli nei zależy ci na darmowej karcie bankomatowej, to zainteresuj sie "Kontem dla Młodych" w PKO BP. Przezlewy internetowe za darmo, prowadzenie konta też, jedyny minus to opłata za kartę bankomatową.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

ja mam konto w PKO BP i z bankomatów PKO nie zjada mi kasy przy wypłacaniu, przy przelewach internetowych na zjada mi 50gr za przelew do innego banku niż PKO, za przelew do PKO nie płacę nic. Prowadzenie konta to chyba tylko 2zł.

Wg. mnie to całkiem spoko oferta, inne które oferują 0zł za wszystko, to trochę wali jakimś scammem, teraz piszą że za 0zł, a w rzeczywistości 99gr ;D
(jakby nie było to wciąż 0 zł ;D )

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja polecam mBank. Zero problemów, darmowe prowadzenie konta, darmowe przelewu, darmowe bankomaty.

tez polecam, sam z niego korzystam, wszystko można zrobić przez internet, żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...