Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] ticket

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

napisalem ticket o moje dane konta i to ze ukradli mi nx. przyslali mi dane i zmnielilem haslo. W tresci napisali mi takie cos: (fragment, reszta to moje dane)

Dear Combat Arms Player,
Thank you for your request.

Please, write your request regarding your hacking issue to the Combat Arms support department at this link:
http://support.combatarms.nexoneu.com/Main/Default.aspx

Koles napisal ze mam napisac o tej kradziezy do supportu combat arms. Wiec mam napisac kolejny ticket teraz jednak do supportu combat arms. Wchodze w ten link potem ticket i widze tam takie opcje:

O83d0ST.png

zastanawiam sie ktora wybrac do tematu o kradziezy nx

PS: odpowiedzieli po 5 dniach wiec nie jest zle

Opublikowano

Tam gdzie by było dobrze to chyba tylko do reporta jest ;_; . Obojętnie gdzie to wstawisz i tak zapewne przeniosą to gdzie indziej bo nie ma nic o kradzieży... Wstaw do community/clan.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ok dzieki, po napisaniu ticketa kliklem "submit", nie wiem czy to zostalo wyslane poniewaz kiedy klikam "view tickets" to tam nic nie ma. Nie chce pisac kolejnego bo bardzo duzo tam napisalem.

@edit

ok napisalem jeszcze raz teraz to mam w tym "view tickets", nie wiem dlaczego za pierwszym razem nie weszlo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...