Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak wgrać paczke modyfikacji na serwer dedykowany na craftserve.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka chciałbym sie dowiedzieć jak wgrać paczke modyfikacji na serwer dedykowany postawiony na hostingu craftserve.pl góry dziękuję

Gość michal12386
Opublikowano

za pomocą ftp tym sposobem wrzucasz mapę serwera pliki serwerowe itp pobierz filezille i wejdź w zakładkę pliki twojego serwera i z boku masz: prześlij plik niżej zużycie dysku,pomoc i na końcu masz FTP przepisujesz craftserve.pl port 21 login (twój email na craftserve) i hasło.

wszystko wpiszesz co tam pisze w odpowiednie miejsce filezilla i gotowe a jak nie działa to ci antiwirus albo zapora blokuje ;D

pomogłem daj plusa ;)

Opublikowano

za pomocą ftp tym sposobem wrzucasz mapę serwera pliki serwerowe itp pobierz filezille i wejdź w zakładkę pliki twojego serwera i z boku masz: prześlij plik niżej zużycie dysku,pomoc i na końcu masz FTP przepisujesz craftserve.pl port 21 login (twój email na craftserve) i hasło.

wszystko wpiszesz co tam pisze w odpowiednie miejsce filezilla i gotowe a jak nie działa to ci antiwirus albo zapora blokuje ;D

pomogłem daj plusa ;)

ale do jakiego folderu czy coś mam wgrać te mody?

Gość michal12386
Opublikowano

na forge się za bardzo nie znam, nigdy nie robiłem forge ale fascynowało mnie działanie forge powinien ci pomoc ten filnk ;)

jak już wspominałem będę wdzięczny za plusa :)

oczywiście wybrałeś silnik forge na craftserve ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...